Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Estee Lauder - Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Creme Moisturizer

Marka:

Estee Lauder

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
C12-20 Acid PEG‑8 Ester C12-20 Asit PEG-8 Ester C12-20 Acid PEG-8 Ester, bir ester bileşiği olup kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Bu bileşik, C12-20 yağ asitlerinin PEG-8 esterleşmesiyle elde edilir. C12-20 yağ asitl...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Cetyl Ricinoleate Setil Risinoleat Setil Risinoleat, kozmetik formülasyonlarda saç kremi, stabilizatör ve film oluşturucu madde olarak çalışır. Setil Risinoleat ayrıca cilde hafif, yağlı olmayan ve ipeksi bir nemlendirme sa...

Çok İyi

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Algae Extract Alg Ekstresi Çeşitli Alg türlerinden elde edilen bitkisel bir özüttür. Antioksidan özellik gösterir. B vitamini, fikosiyanin, karetenoid gibi önemli bileşenler içerir. Bu sayede UV ışınlarına bağl...

Çok İyi

+
Tuber Melanosporum Extract Fransız Siyah Trüf Ekstresi Siyah trüf, Périgord trüf veya Fransız siyah trüf olarak adlandırılan Tuber melanosporum, Güney Avrupa'ya özgü bir trüf türüdür. Dünyadaki en pahalı yenilebilir mantarlardan biridir. F...

Çok İyi

+
Acetyl Hexapeptide-8 Asetil Heksapeptid-8 Asetil heksapeptid-8, çok çeşitli cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde kullanılan sentetik olarak türetilmiş bir peptittir (Peptitler, cildimizin kolajen, elastin gibi çeşitli yapıtaşların...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Prunus Persica Flower Extract Şeftali Çiçek Ekstresi Prunus Persica (Şeftali) Çiçeği Ekstresi, Prunus Persica şeftali çiçeklerinin bir ekstraktır. İçeriğinde vitamin A, E ve likopen bulunur. Bu sayede yorgun, kuru ve donuk ciltleri canlandı...

Çok İyi

+
Laminaria Digitata Extract Laminaria Digitata Deniz Yosunu Ekstresi Laminaria digitata ekstresi, Laminaria digitata yosununun bir özüdür. Kızarık, tahriş olmuş cilt belirtilerini yatıştırmaya ve güneş hasarı belirtilerini hafifletmeye yardımcı olan besi...

Çok İyi

+
Narcissus Tazetta Bulb Extract Çin Nergisi Ekstresi Çin nergisi, nergisgiller familyasından 20–60 cm. boyunda, soğanlı çok yıllık bir bitki. Ciltle ilgili sorunları tedavi etmek için kullanılmaktadır. İçerdiği alkaloitler cilt için bü...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Yeast Protein Hidrolize Maya Proteini Protein hidrolizatları, maya. Esas olarak amino asitler, peptidler ve proteinlerden oluşan saccharomyces cerevisiae'nin asidik, alkalin veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Biyolojik kök...

Çok İyi

+
Sigesbeckia Orientalis Extract Sigesbeckia Orientalis Ekstresi Sigesbeckia Orientalis Ekstresi, tropikal ve subtropikal bölgelerde yetişen bir bitki olan Sigesbeckia Orientalis'den elde edilen bir bitki özütüdür. Bu bitki, geleneksel tıpta bazı anti-infla...

Çok İyi

+
Gold Altın Altın metalik bir elementtir. Kozmetiklerde renklendirici olarak kullanılabilir. Ayrıca cilde de renk verici olarak da kullanıllabilir. Ciltte pullanmayı azaltarak ve esnekliği geri kazandırara...

Orta

+
Pearl Powder İnci Tozu İnciler güçlü bir antioksidan görevi görerek serbest radikal hasarıyla savaşmaya ve erken yaşlanma belirtilerini en aza indirmeye yardımcı olur. İnci özellikle magnezyum, polisakkaritler...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Trametes Versicolor Extract

İnceleniyor

+
Hydrolyzed Rice Protein Hidrolize Pirinç Proteini Asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemi kullanılarak hidrolize pirinç proteini elde edilmektedir. Hem pozitif hem de negatif yük içermesi sebebiyle elektriklenme önleyici ajan olarak kullan...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Rice Extract

İnceleniyor

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Coffea Arabica Seed Oil Kahve Çekirdeği Yağı Kahve çekirdeği yağı cilde uygulandığında cildin bariyer bütünlüğünü geri kazandırır ve cildi nemlendirir. Aynı zamanda hafif ve iyonik olmayan bir yüzey aktif ajan olarak da işlev g...

Çok İyi

+
Cordyceps Sinensis Extract #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Cucumis Sativus Fruit Extract Salatalık Ekstresi Cucumis sativus (salatalık) meyve özü, hassaslaştırıcı olmayan bir bitki özüdür. Çoğu salatalık türü %95 sudan oluşur ve diğer bileşenler askorbik asit (C vitamini), kafeik asit (bir...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Extract Ayçiçek Tohum Ekstresi Helianthus Annuus yani ayçiçeği bitkisinin tohumu yağıdır. Ayçiçeği tohumu içeriğinde linoleik, oleik, palmitik, stearik ve omega-3 linolenik asit olmak üzere faydalı yağ asitleri içerm...

Çok İyi

+
Hordeum Distichon Extract

İnceleniyor

+
Phoenix Dactylifera Fruit Extract

İnceleniyor

+
Hordeum Vulgare Extract Arpa Ekstresi Daha çok arpa özü olarak bilinir. Yutulduğunda antioksidan özelliklere sahip olabilir, ancak topikal olarak uygulandığında bunun böyle olduğunu gösteren bir araştırma yoktur. Arpa ve özl...

Çok İyi

+
Triticum Vulgare Germ Extract Buğday Tohumu Ekstresi Triticum vulgare bitkisinin tohumundan elde edilen ekstredir. E vitamini bakımından zengindir. Kozmetik ürünlerde cilt yumuşatıcı ve saç bakım maddesi olarak işlev görür. Gluten kaynağıd...

Çok İyi

+
Fuscoporia Obliqua Sclerotium Extract #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Yeast Extract Maya Ekstresi Maya özütü (Yeast Extract), maya hücrelerinden elde edilen bir bileşiktir. Maya özütü, cildi besleyici bileşenlerle zenginleştirerek cildin sağlıklı görünmesine ve nemlenmesine yardımc...

Çok İyi

+
Boswellia Serrata Extract Akgünlük Ekstresi Boswellia Serrata Ekstresi, Boswellia serrata, Burseraceae bitkisinin tamamının ekstresidir. Akgünlük olarak da bilinen Boswellia Serrata Ekstresi, öncelikle güçlü anti-inflamatuar özellikler...

Çok İyi

+
Caulerpa Lentillifera Extract #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Brassica Campestris Sterols Kolza Sterolleri Brassica Campestris bitkisinin yağından elde edilen sterollerin bir karışımıdır. Nemlendirici etkisi sebebiyle formülasyonlarda kullanılır.

Çok İyi

+
Dipotassium Glycyrrhizate Dipotasyum Glisirhizat Meyan bitkisinin köklerinde elde edilen Glycyrrhizic Acid'in bir dipotasyum tuzudur. Bu bileşen ana anti-inflamatuar etkiden sorumludur. Hoş bir tatlı kokuya sahip sarımsı bir tozdur. Esas olar...

Çok İyi

+
Artemia Extract Artemia Ekstresi Artemia özü, nemlendirici faydaları olabilen bir tür zooplanktondan elde edilen özüttür. Cildin doğal savunmasını güçlendirmeye yardımcı olur ve ısı ve UV ışınlarının neden olduğ...

Çok İyi

+
Glucose Glikoz Glikoz, beyaz bir katı kristal veya sulu çözelti içinde oluşan basit bir şekerdir. Fotosentez sırasında bitkiler tarafından doğal olarak üretilir. Su tutma gücünden (nemlendirici) dolayı...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Cellulose Selüloz Selüloz, bitki liflerinden elde edilen doğal bir polisakkarittir. Farklı çözünürlük değerlerine sahip ham maddeleri stabile etmeye yardımcı olmak için emülgatör olarak kullanılır. Cilt...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Hydrogenated Polydecene Hidrojene Polidesen Yağ içinde su emülsiyonlarında, jellerde, losyonlarda ve sıvı ürünlerde kullanılır. Yağlı his bırakmayan bir yumuşatıcıdır. Düşük ve yüksek pH sistemlerinde kararlıdır.

Düşük

+
Aminopropyl Ascorbyl Phosphate Aminopropil Askorbil Fosfat Aminopropil Askorbil Fosfat, bir tür C vitamini türevidir ve genellikle cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir bileşen olarak bilinir. C vitamini benzeri antioksidan özelliklere sahiptir. Bu, c...

Çok İyi

+
Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

Çok İyi

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Tromethamine Trometamin Trometamin, kozmetik endüstrisinde tamponlama ajanı olarak kullanılır. Yani ürünün pH'ının ayarlanmasını sağlar. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanmas...

İyi

+
Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Sodyum Akrilat/Sodyum Akriloildimetil Taurat Kopolimer Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir polimerdir. Bu polimer, sodyum akrilat ve sodyum akriloyldimetil tauratın birleşimiyle ...

Orta

+
Polymethylsilsesquioxane Polimetilsilseskioksan Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Orta

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Dicaprate Propilen Glikol Dikaprat Propilen Glikol Dikaprat, propilen glikol ve dikaprat yağ asidinin esteridir. Birçok kozmetik formülasyonda bulunan bir ham maddedir. Hafif, yağsız, pürüzsüz ve kadifemsi bir cilt hissi bırak...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Hexylene Glycol Heksilen Glikol Heksilen glikol, kozmetik endüstrisinde mükemmel bir çözücü olarak kullanılmaktadır. Birbiri içinde çözünmeyen iki farklı su ve yağ gibi maddelerin karışmasına yardımcı olur. Ham ma...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Laureth-8 #N/A #N/A

İnceleniyor

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Fragrance Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
CI 17200 CI 17200;Asit Kırmızı Rengi Kozmetik ürünlerden saç boyalarına asit kırmızı rengini veren veya cilt renklendirici ürünlerde kullanılan sentetik boyadır. Pancar rengini de anımsatır.

Orta

+
CI 19140 CI 19140;Pirazol Sarı Rengi CI 19140, kimyasal olarak pirazol rengi olarak sınıflandırılmıştır. Büyük çoğunluğu sentetik olarak kömür katranından veya petrolden üretilir. Sentetik kökenli sarı bir boyadır. Koz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama