Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Estee Lauder - Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Eye Creme

Marka:

Estee Lauder

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride Kaprilik/Kaprik/Miristik/Stearik Trigliserid Kaprilik/Kaprik/Miristik/Stearik Trigliserid, çeşitli yağ asitlerinin (kaprilik, kaprik, miristik ve stearik asitler) gliserol ile esterleşmesiyle elde edilen bir trigliserid karışımıdır. Koz...

Çok İyi

+
Polysilicone-11 Polisilikon-11 Polisilikon-11, bis-vinildimetikon ve hidrojen dimetikonun çapraz bağlanmasıyla yapılan sentetik bir silikondur. Kozmetikteki birincil rolü, film oluşturucu bir ajandır. Yükseltilmiş, ipeksi,...

Orta

+
Swertia Chirata Extract Swertia Chirata Ekstresi Swertia Chirata bitkisinden elde edilen ekstresidir. Antioksidan ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Bu özellikler, ciltteki serbest radikallerle savaşarak cilt hücrelerini korur ve ciltteki ...

Çok İyi

+
Narcissus Tazetta Bulb Extract Çin Nergisi Ekstresi Çin nergisi, nergisgiller familyasından 20–60 cm. boyunda, soğanlı çok yıllık bir bitki. Ciltle ilgili sorunları tedavi etmek için kullanılmaktadır. İçerdiği alkaloitler cilt için bü...

Çok İyi

+
Laminaria Digitata Extract Laminaria Digitata Deniz Yosunu Ekstresi Laminaria digitata ekstresi, Laminaria digitata yosununun bir özüdür. Kızarık, tahriş olmuş cilt belirtilerini yatıştırmaya ve güneş hasarı belirtilerini hafifletmeye yardımcı olan besi...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Anthemis Nobilis Flower Extract Roman Papatyası Çiçek Ekstresi Roman papatyası çiçek ekstresi, yatıştırıcı ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Cilde uygulandığında cilt iltihabı ve tahrişini azaltır. Akne, küçük kesik ve yanık gibi durumlar...

Çok İyi

+
Cordyceps Sinensis Extract #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Fuscoporia Obliqua Sclerotium Extract #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Cucumis Sativus Fruit Extract Salatalık Ekstresi Cucumis sativus (salatalık) meyve özü, hassaslaştırıcı olmayan bir bitki özüdür. Çoğu salatalık türü %95 sudan oluşur ve diğer bileşenler askorbik asit (C vitamini), kafeik asit (bir...

Çok İyi

+
Saccharomyces Lysate Extract Saccharomyces Lysate Ekstresi Saccharomyces lysate bir çeşit mayadır. Saccharomyces, çeşitli maya türleri içeren bir mantar cinsidir. "Saccharomyces", "şeker mantarı" anlamına gelen Yunanca bir kelimedir. Öncelikle bira...

Çok İyi

+
Hypnea Musciformis Extract Hypnea Musciformis Ekstresi Kırmızı su yosunu türü olan Hypnea musciformis çeşitli çözücüler kullanılarak elde edilen ekstresidir. İçerdiği vitamin, protein ve mineraller hücre yenilenmesini destekler, cilt elast...

Çok İyi

+
Asparagopsis Armata Extract Asparagopsis Armata Ekstresi Asparagopsis Armata Bonnemaisoniaceae ailesine mensup bir makro deniz kırmızı alg türüdür. Asparagopsis Armata'nın kimyasal bileşimi (birincil metabolizma, polisakkarit özellikleri, amino asi...

Çok İyi

+
Algae Extract Alg Ekstresi Çeşitli Alg türlerinden elde edilen bitkisel bir özüttür. Antioksidan özellik gösterir. B vitamini, fikosiyanin, karetenoid gibi önemli bileşenler içerir. Bu sayede UV ışınlarına bağl...

Çok İyi

+
Porphyridium Cruentum Extract Porphyridium Cruentum Ekstresi Porphyridium cruentum, Porphyridiophyceae ailesindeki bir kırmızı alg türüdür. Mikroalga Porphyridium sp. yağ asitleri, lipidler, hücre duvarı polisakkaritleri ve pigmentler gibi çeşitli ü...

Çok İyi

+
Ascophyllum Nodosum Extract Deniz Yosunu Ekstresi Ascophyllum cinsindeki tek tür olan Fucaceae familyasındaki büyük, yaygın bir soğuk su deniz yosunu veya kahverengi algdir. Florotaninler, karasal bitkilerde bulunmayan ancak sadece baz...

Çok İyi

+
Laminaria Ochroleuca Extract Laminaria Ochroleuca Ekstresi Laminaria Ochroleuca Extract, Alga, Laminaria ochroleuca, Laminariaceae'nin bir özüdür. Laminaria ochroleuca özü, bazen kahverengi deniz yosunu veya kahverengi alg olarak da adlandırılan bir yo...

Çok İyi

+
Scutellaria Baicalensis Root Extract Scutellaria Baicalensis Kök Ekstresi Scutellaria Baicalensis Kök Ekstresi, köklerinin bir özüdür. Çin'de özü, Huang-Qin veya altın bitki olarak bilinir, çünkü kök altın sarısı rengindedir. Kozmetik endüstrisinde cildin y...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Euphrasia Officinalis Extract #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Acetyl Hexapeptide-8 Asetil Heksapeptid-8 Asetil heksapeptid-8, çok çeşitli cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde kullanılan sentetik olarak türetilmiş bir peptittir (Peptitler, cildimizin kolajen, elastin gibi çeşitli yapıtaşların...

Çok İyi

+
Gelidiella Acerosa Extract Gelidiella Acerosa Ekstresi Kırmızı alg türü olan Gelidiella acerosa çeşitli çözücüler kullanılarak elde edilen ekstresidir. İçerdiği vitamin, protein ve mineraller hücre yenilenmesini destekler, cilt elastikiyet...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Extract Ayçiçek Tohum Ekstresi Helianthus Annuus yani ayçiçeği bitkisinin tohumu yağıdır. Ayçiçeği tohumu içeriğinde linoleik, oleik, palmitik, stearik ve omega-3 linolenik asit olmak üzere faydalı yağ asitleri içerm...

Çok İyi

+
Artemia Extract Artemia Ekstresi Artemia özü, nemlendirici faydaları olabilen bir tür zooplanktondan elde edilen özüttür. Cildin doğal savunmasını güçlendirmeye yardımcı olur ve ısı ve UV ışınlarının neden olduğ...

Çok İyi

+
Pyrus Malus Fruit Extract Elma Ekstresi Pyrus Malus ağacının meyve kısmından elde edilen meyve ekstresidir. Elma meyvesinin içeriği bulunan proteinler, nişasta, şekerler, asitler, vitaminler ve tuzlarla yüklüdür . Şekerler (esa...

Çok İyi

+
Hordeum Vulgare Extract Arpa Ekstresi Daha çok arpa özü olarak bilinir. Yutulduğunda antioksidan özelliklere sahip olabilir, ancak topikal olarak uygulandığında bunun böyle olduğunu gösteren bir araştırma yoktur. Arpa ve özl...

Çok İyi

+
Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone Setil PEG/PPG-10/1 Dimetikon Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, kozmetik ürünlerde kullanılan bir emülgatördür. Emülgatörler, yağ ve su gibi farklı bileşenleri bir arada tutarak karışmalarını sağlar. Bu spesifik em...

Orta

+
Cyclohexasiloxane Siklohekzasiloksan Siklopentasiloksanın birincil işlevi yumuşatıcı olarak çalışmaktır. Ayrıca ürünlere ipeksi bir his vererek pürüzsüzce kaymalarını ve tüm aktif bileşenleri vücuda eşit şekilde ile...

Düşük

+
Hydrogenated Polyisobutene Hidrojenize Poliizobüten Bu bileşen, kozmetik ürün formülasyonlarında sentetik olarak kullanılan bir polimerdir. Hidrojene poliizobüten, uzun süreli nem tutma özelliği sağlar. Cilt bakım ürünlerinde kullanılara...

Orta

+
Isononyl Isononanoate İzononil İzononanoat Kremsi yapıda fakat yağlı olmayan ester yapılı cildi nemlendirmeye yaran bir bileşiktir. Cildi esnekleştirir ve kuru cildi nemlendirir.

Çok İyi

+
Trehalose Trihaloz Trihaloz,bir disakkarit yani şekerdir. Kozmetik sektöründe, su bağlama özelliği ile cildin nem içeriğini artırmayı sağlar. Aynı zamanda ürünün ambalajındaki nem içeriğinin de korunma...

Çok İyi

+
Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

+
Acetyl Glucosamine Asetil Glukozamin Asetil Glukozamin, glukozamin ve asetik asitin birleşimiyle elde edilen doğal bir bileşiktir. Glukozamin, genellikle eklemler ve bağ dokuları için önemli bir yapı taşı olarak bilinir. Cilt b...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Lauryl PCA Lauril PCA Lauril PCA, lauril alkol ve PCA'nın bir esteridir.

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone Lauril PEG-9 Polidimetilsiloksietil Dimetikon Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, çeşitli özelliklere sahip bir silikon polimerdir ve kozmetik endüstrisinde genellikle saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Lauryl PEG-9...

Orta

+
Whey Protein Peynir Altı Suyu Proteini Peynir altı suyu proteini, sütün pıhtılardan ayrıldıktan sonra sıvı kısmından elde edilen bir polipeptittir. Peynir altı suyu proteini, cildin daha dolgun olmasına ve gevşeklikle mücade...

Çok İyi

+
Polygonum Cuspidatum Root Extract Japon Madımağı Kökü Ekstresi Polygonum cuspidatum bitkisinin köklerinden elde edilen ekstresidir. Üzümde de bulunan önemli bir antioksidan bileşik olan resveratrol kaynağıdır. Ekstre hiperpigmentasyon, koyu lekeler, cilt ...

Çok İyi

+
Gold Altın Altın metalik bir elementtir. Kozmetiklerde renklendirici olarak kullanılabilir. Ayrıca cilde de renk verici olarak da kullanıllabilir. Ciltte pullanmayı azaltarak ve esnekliği geri kazandırara...

Orta

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Decarboxy Carnosine HCl #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Propylene Glycol Dicaprate Propilen Glikol Dikaprat Propilen Glikol Dikaprat, propilen glikol ve dikaprat yağ asidinin esteridir. Birçok kozmetik formülasyonda bulunan bir ham maddedir. Hafif, yağsız, pürüzsüz ve kadifemsi bir cilt hissi bırak...

Çok İyi

+
Pearl Powder İnci Tozu İnciler güçlü bir antioksidan görevi görerek serbest radikal hasarıyla savaşmaya ve erken yaşlanma belirtilerini en aza indirmeye yardımcı olur. İnci özellikle magnezyum, polisakkaritler...

Çok İyi

+
Ergothioneine Ergotiyonin Ergothioneine, doğal olarak bazı organizmalar tarafından sentezlenen bir amino asittir. Ergothioneine, güçlü bir antioksidan olarak çalışır. Serbest radikallerin neden olduğu oksidatif stre...

Çok İyi

+
Linoleic Acid Linoleik Asit Linoleik asit; doğal olarak oluşan, doymamış omega-6 bir yağ asididir. Linoleik Asit, aspir ve ayçiçeği tohumu yağları da dahil olmak üzere birçok bitkisel yağda bol miktarda bulunur. Esa...

Çok İyi

+
Glucose Glikoz Glikoz, beyaz bir katı kristal veya sulu çözelti içinde oluşan basit bir şekerdir. Fotosentez sırasında bitkiler tarafından doğal olarak üretilir. Su tutma gücünden (nemlendirici) dolayı...

Çok İyi

+
Glycine Soja Protein Glisin Soya Proteini Glycine Soja Protein, soya fasulyesi (Glycine soja) bitkisinden elde edilen bir proteindir. Glycine Soja Protein, kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Genellikle nemlendirici, besle...

Çok İyi

+
Yeast Extract Maya Ekstresi Maya özütü (Yeast Extract), maya hücrelerinden elde edilen bir bileşiktir. Maya özütü, cildi besleyici bileşenlerle zenginleştirerek cildin sağlıklı görünmesine ve nemlenmesine yardımc...

Çok İyi

+
Sucrose Sükroz Genellikle şeker kamışı veya şeker pancarından rafine edilen disakkarit yapılı bir şeker türüdür. Ciltte su bağlama özelliği vardır ve cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur. Tatl...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Hexylene Glycol Heksilen Glikol Heksilen glikol, kozmetik endüstrisinde mükemmel bir çözücü olarak kullanılmaktadır. Birbiri içinde çözünmeyen iki farklı su ve yağ gibi maddelerin karışmasına yardımcı olur. Ham ma...

Çok İyi

+
Triethoxycaprylylsilane Trietoksikaprililsilan Kozmetik ürünlerde kullanılan pigmentleri (güneşten koruyucu maddeler veya renklendiriciler gibi) kaplamak için kullanılan berrak, açık sarı bir sıvı maddedir. Bu kaplama sayesinde ürün...

Çok İyi

+
Polymethylsilsesquioxane Polimetilsilseskioksan Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Orta

+
Cellulose Selüloz Selüloz, bitki liflerinden elde edilen doğal bir polisakkarittir. Farklı çözünürlük değerlerine sahip ham maddeleri stabile etmeye yardımcı olmak için emülgatör olarak kullanılır. Cilt...

Çok İyi

+
PEG/PPG-18/18 Dimethicone PEG/PPG-18/18 Dimetikon PEG/PPG-18/18 dimetikon, polietilen glikol ve polipropilen glikolün belirli bir oranda ve tekrar eden yapı monomerlerinden polimerizasyon reaksiyonu sonucu oluşmuş polimerin metikon ile reaksiyona...

Orta

+
Alumina Alüminyum Oksit Alumina (Al2O3), alüminyum oksit olarak bilinir ve büyük ölçüde doğal olarak boksit, kristobalit ve diaspore gibi mineraller içinde bulunur. İlk olarak, boksit ya da diğer alüminyum mineral...

Çok İyi

+
Nylon-12 Naylon-12 PA-12 veya poliamid-12 olarak da bilinen naylon-12, bir polimerdir. Bir polimer, monomer adı verilen tekrarlayan birimlerden oluşan bir polimerdir. Kozmetik ürünlerde esas olarak hacim artırıcı...

Orta

+
Cyclodextrin Siklodekstrin Mısır nişastasından elde edilmektedir. Kozmetik üründe kullanılan maddelerin cilde ulaşmasını sağlamaya, ve stabilize etmeye yardımcı olur. Örneğin suda çözünen bileşenleri yağda ...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Dimethicone Crosspolymer Çapraz Bağlı Dimetikon Çapraz bağlı dimetikon, dimetikon türevi bir ham maddedir. Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyi...

Düşük

+
Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

Çok İyi

+
Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride Etilbisiminometilguaiakol Manganez Klorür İki antioksidan enzim olan süperoksit dismutaz ve katalazın etkisini birleştiren sentetik bir bileşik. Bu iki molekül, cildi hücreye zarar veren (ve dolayısıyla cildi yaşlandıran) serbest r...

Çok İyi

+
Sodium Sulfite Sodyum Sülfit Kozmetiklerde ve kişisel bakım ürünlerinde sodyum sülfit, antioksidan koruyucu ve saç dalgalandırıcı/düzleştirici madde olarak işlev görür. Bir antioksidan koruyucu olarak sodyum sülfit...

İyi

+
Sodium Metabisulfite Sodyum Metabisülfit Sodyum metabisülfit, koruyucu olarak kullanılan inorganik bir tuzdur. Avrupa'da Kısıtlama: III/99 V/9 Kullanıma hazır kozmetik preparatlarda izin verilen maksimum konsantrasyon %0,2'dir (serbest...

İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama