Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Siberian Wellness - Repair Gel

Siberian Wellness Repair Gel kullanarak cilt hasarını azaltabilir ve cildinizin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Kullanımı: Uygun miktardaki balsam bakım gerektiren cilt bölgelerine uygulanır.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

Çok İyi

+
Abies Sibirica Oil Sibirya Köknar Ağacı Uçucu Yağı Sibirya Köknar Ağacının dallarından ve iğnelerinden damıtılan uçucu bir yağdır. Cilt ve saç ürünlerinde kullanılabilir. Uçucu yağ bileşenleri sayesinde parfümlerde koku verici olara...

İyi

+
Thuja Occidentalis Leaf Oil Mazı Yaprağı Uçucu Yağı Thuja orientalis ağacının yapraklarından elde edilen ekstredir. Bitkinin farklı kısımları, saç büyümesini teşvik edici, antiviral, antialerjik, antienflamatuar, antibakteriyel, antioksidan...

İyi

+
Eucalyptus Globulus Leaf Oil Ökaliptus Yaprağı Uçucu Yağı Okaliptus ağacının yapraklarının buharla damıtılması yoluyla elde edilen yağdır. Aktif bileşenleri yapraklarda ve onlardan elde edilen yağda bulunan kokulu bitki yağıdır. Yağın cilt i...

Çok İyi

+
Royal Jelly Extract Arı Sütü Ekstresi Arı sütü, 5-15 günlük işçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları bir maddedir. Jel halinde akıcı kıvamda, kremsi-beyaz renktedir. Tadı ekşi ve kokusu keskin fenolik ...

Çok İyi

+
Amaranthus Paniculatus Seed Extract Amaranthus Paniculatus Tohum Ekstresi Amaranthus Paniculatus Seed Extract, Amaranthus paniculatus bitkisinin tohumlarından elde edilen bir ekstredir. Kozmetik endüstrisinde kullanılan doğal bir bileşiktir. Amaranthus Paniculatus Seed...

Çok İyi

+
Pollen Extract Polen Ekstresi Polen ekstresi, cilt bakımında yaşlanmayı geciktirici, cilt besleyici, antienflamatuar ve yenilemeye yardımcı olmak amacıyla kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Santalum Album Oil Sandal Ağacı Uçucu Yağı Doğu Hint Sandal ağacı olarak da bilinen sandal ağacından elde edilen uçucu yağdır. Parfüm ürünleri için güçlü kalıcılıkta ve genelde "hoş koku" olarak nitelendirilen bir maddedir. ...

Çok İyi

+
Mel Extract Bal Ekstresi Bal ciltte nemi tutabilen doğal bir nemlendirici ve yumuşatıcıdır. Tahriş önleyici ve yatıştırıcı etkileri sebebiyle hassas ciltler ve bebek ürünlerinde kullanmak için uygundur. Her t...

Çok İyi

+
Turpentine Terebentin Kozalaklı ağaçların gövdelerinden alınan reçinelerin çözücülerle ekstraksiyonundan elde edilen uçucu ağırlıklı terpenik bileşenlerdir. Terebentin, çeşitli Pinus türlerinden elde ed...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama