Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Kiehl's - Rice and Wheat Volumizing Shampoo

Marka:

Kiehl's

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Sodium Laureth Sulfate Sodyum Laureth Sülfat Kısaca SLES olarak bilinen sodyum laureth sülfat kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılan temizleyici bir maddedir. SLES ile SLS (sodyum lauril sülfat) benzer özellikler göstermektedir an...

Çok İyi

+
Coco-Betaine Koko Betain Birçok bitki tarafından veya bazı kabuklu canlılar tarafından doğal olarak sentezlenen ve bir aminoasit türevi olan betaine, genellikle şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir ve ...

Çok İyi

+
Cocamide MEA Kokamid MEA Kokamid MEA (monoetanolamin), Hindistan Cevizi Asidi etanolamidlerinin bir karışımıdır. Kozmetiklerin köpürme özelliklerinin arttırılmasına yardımcı olur. Bunun yanında viskozite kontrol...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Isostearyl Neopentanoate İzostearil Neopentananoat Isostearyl Neopentanoate, bir esterdir ve izopropil alkol ve neopentanoik asidin birleşimiyle elde edilir. Bu bileşik, cilt üzerinde hafif, kaygan bir his bırakır ve ürünlerin kolayca yayılma...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
PPG-5-Ceteth-20 PPG-5-Ceteth-20 PPG 5 Ceteth 20 kozmetik ve güzellik ürünlerinde hem yumuşatıcı hem de yüzey aktif madde olarak kullanılmaktadır. PPG 5 Ceteth 20 ciltte kuru, ipeksi bir his yaratır. Çok sayıda saç bakı...

Orta

+
PEG-55 Propylene Glycol Oleate PEG-55 Propilen Glikol Oleat PEG-55 propilen glikol oleat, polioksialkil alkollerin oleik asit ile esterleştirilmesiyle üretilir. Cildi temizlemek amacıyla üretilen kozmetik ürünlerde kullanılır. Ayrıca formülasyonlarda...

Orta

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Polyquaternium-10 Polikuaterniyum-10 Sentetik, pudra formunda ve suda çözünebilen bir maddedir. Kozmetik ürünleri kalınlaştırmaya, cilt veya saç üzerinde bir film oluşturmaya yardımcı olabilen bir maddedir. Aynı zamanda mü...

Düşük

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Mel Bal Journal of Cosmetic Dermatology'deki bal hakkında harika bir inceleme makalesi, muhtemelen en eski cilt bakım bileşeni olduğunu ve MÖ 4500 yıllarından kalma kanıtların bazı göz kremi tarifl...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein Hidroksipropiltrimonyum Hidrolize Buğday Proteini Buğday proteini kaynağından elde edilen ve saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir ham maddedir. Saç bakımında saçın tarama kolaylığını artırır ve saçın daha güçlü ve neml...

Çok İyi

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Oil Pirinç Kepeği Yağı Pirinç kepeği yağı, kepeğinden ifade edilen sabit yağdır. Esas olarak linoleik, oleik, palmetik ve stearik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Besleyici ve nemlendirici yağ asitlerinin ...

Çok İyi

+
Caramel Karamel Kozmetik formülasyonlarda renklendirici madde olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Hydrolyzed Rice Protein Hidrolize Pirinç Proteini Asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemi kullanılarak hidrolize pirinç proteini elde edilmektedir. Hem pozitif hem de negatif yük içermesi sebebiyle elektriklenme önleyici ajan olarak kullan...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama