Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

83

Stokta yok
0Yorumlar

Siveno - Roll-On Beyazlatıcı Etkili Deodorant 50mL

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Siveno Beyazlatıcı Etkili Doğal Roll-on Deodorant, potasyum alum içeriği sayesinde ter kokusuna karşı etkilidir. Potasyum alum, kötü kokuya neden olan bakterileri kontrol ederek onların üremesini engeller, böylece gözenekleri kapatmadan sadece kötü kokunun oluşumunu önler ve terlemeye engel olmaz. Epilasyon hatası, hormonal değişimler ve sürtünme gibi nedenlerle oluşan koltuk altı kararmalarına karşı beyazlatıcı etkisi bulunur. Alüminyum klorohidrat gibi ter salgısını engelleyen maddeler içermediğinden, terlemeye doğal olarak izin verir ve vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar. Ayrıca yapışkan bir his bırakmaz ve kumaşlarda leke yapmaz. Triklosan, paraben, sentetik parfüm, alkol ve boya içermeyen bu deodorant, su, potasyum alum tuzu, Çin tarçını ekstresi, meyan kökü ekstresi, bitkisel gliserin ve karbonat içerir.

Marka:

Siveno

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Saccharide Isomerate Sakkarit İzomerat Sakkarit izomerat, mısır türevi şekerlerin moleküler yapısının yeniden düzenlenmesiyle elde edilir. İşlem sonucunda nem bağlayıcı özellik kazandırılır ve yapısı cildin doğal nemle...

Çok İyi

+
Phenethyl Alcohol Fenetil Alkol Kozmetik ürünlerde maskeleme bileşeni olarak kullanılan fenetil alkol, renksiz şeffaf, hafif viskoz bir sıvıdır. Fenetil alkol ürüne koku verir ve kokusu güle benzemektedir.

Çok İyi

+
Triethyl Citrate Trietil Sitrat Trietil sitrat, sitrik asidin trietil esteridir. Trietil sitrat, butil veya etil alkolün sitrik asit ile birleştirilmesiyle yapılır ve sitrik asidin organik esterleri olarak adlandırılır. Triet...

Çok İyi

+
Cinnamomum Cassia Extract Çin Tarçını Ekstresi Çin tarçını içerisinde bulunan aktif bileşenler anti-antimikrobiyal etki göstermektedir. Saçları canlandırır ve yumuşatır. Aynı zamanda oldukça sık bir koku bileşeni olarak kullanıl...

Çok İyi

+
Phenylpropanol Fenilpropanol Fenilpropanol, kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Bunun yanında bile...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Sodium Carbonate Sodyum Karbonat Sodyum karbonat, kozmetik ürünlerin asit-baz dengesini kontrol etmek amacıyla kullanılır.

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Potassium Alum Potasyum Alum Potasyum alum ciltte sıkılaşma etkisiyle bilinen ve kozmetikte bu özelliğinden dolayı kullanılan bir tuzdur.

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama