Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

La Roche Posay - Rosaliac CC Creme

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Diisopropyl Sebacate Diizopropil Sebakat Güneşten koruyucu formüllerde kullanışlı bir yardımcı bileşen olarak işlev gören berrak, renksiz, pratik olarak kokusuz, hafif bir sıvı. UV filtrelerinin azaltılmış konsantrasyonları ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
C30-45 Alkyl Dimethicone C30-45 Alkil Dimetikon Kalınlaştırıcı bir ajan olarak işlev gören ve aynı zamanda kayganlık ve pürüzsüz cilt hissi veren bir silikon mumudur.

Orta

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Sucrose Tristearate Sükroz Tristearat Sukroz Tristearat, stearik asit ve sükrozun bir triesteridir. Nemlendirici özelliğinden dolayı dudak, el ve vücut bakımında da kullanılabilir. Ayrıca formülasyondaki su ve yağ fazının kar...

Çok İyi

+
Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

+
Methylsilanol/Silicate Crosspolymer Metilsilanol/Silikat Çaprazpolimer Cilt üzerinde ince bir film oluşturarak gözenek, kırışıklık ve ince çizgi görünümünü geçici olarak azaltır ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Yağlı ci...

Düşük

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Polysorbate 61 Polisorbat 61 Kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir emülsifiyerdir. Emülsifiyerler, su ve yağ gibi birbirine karışmayan bileşenleri bir arada tutan ve kararlı bir şekilde karışmasını sağl...

Orta

+
Tambourissa Trichophylla Leaf Extract Tambourissa Trichophylla Yaprak Ekstresi Tambourissa Trichophylla Leaf Extract, Monimiaceae'deki Tambourissa trichophylla'nın yapraklarının bir özüdür. Bu bitki ekstraktı cilt bakım ürünlerinde, saç bakım ürünlerinde ve şampua...

Çok İyi

+
PEG-12 Dimethicone PEG-12 Dimetikon PEG-40 dimetikon, PEG (polietilen glikol) ve silikon bazlı bir polimer olan dimetikondan oluşan sentetik bir polimerdir. Silikon içerdiği için, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde hazırlam...

Orta

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama