Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Otama Kırkpınar - Saç Şekillendirici Balsam

Otama Kırkpınar Saç Şekillendirici Balsam, saçınızı şekillendirmek ve stilinizi istediğiniz şekle sokmak için kullanılan bir balsamdır. Bu balsam, saçınızı nemlendirir ve ona esneklik kazandırır, böylece saçınızı daha kolay şekillendirebilirsiniz. Ayrıca, saçınızın rengini korur ve parlak hale getirir. Bu ürün, tüm saç tipleri için uygun bir şekilde formüle edilmiştir ve saçınızın güzel ve sağlıklı görünümünü korur. Kullanımı: Otama Kırkpınar Saç Şekillendirici Balsam, saçınızın nemli veya kuru olmasına göre değişik şekillerde kullanılabilir. Saçınızı yıkadıktan sonra, saçınızın tamamen kurumasını bekleyin ve sonra balsamı uygulayın. Saçınızın uzunluğuna ve kalınlığına göre, balsamı saçınızın tüm uzunluğuna uygulayın veya sadece saçınızın uçlarına odaklanın. Balsamı saçınızda masaj yaparak iyice yedirin ve sonra saçınızı istediğiniz şekilde tarayın veya fönleyin. Saçınızın tamamen kuruduğundan emin olun ve sonra balsamın etkisini göstermesi için saçınızı şekillendirin. Eğer saçınız kuruysa, balsamı saçınızın uçlarına uygulayın ve saçınızı tarayın veya fönleyin.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Laurus Nobilis Leaf Oil Defne Yaprağı Uçucu Yağı Defne bitkisinin yapraklarından elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı ve koku verici olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Portakal Kabuğu Uçucu Yağı Portakal kabuğundan elde edilen uçucu bir yağdır. Ana bileşeni limonendir. Güzel kokuludur fakat cilt hassaslaştırıcı etkisi bulunmaktadır. Banyo ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, saç...

Çok İyi

+
Candelilla Cera Candelilla Mumu Candelilla Cera olarak da bilinen Candelilla Wax, esas olarak Meksika'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı bölgelerinde bulunan Candelilla çalısının (Euphorbia antisyphilitica) yapraklar...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama