Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Rahik-i Mahtum - Saç Temizleme Serumu 100ml

Saç Temizleme Serumu tatlı badem yağı, zeytin yağı, neem yağı, argan yağı, palmorasa yağı, sardunya yağı, citronella yağı, nioli yağı ile nemini ve canlılığını kaybeden saçlara özel bakım sunar ve çevresel faktörler sebebiyle oluşan birikintilerin temizlenmesine yardımcı olur. Kuallnımı: Serum saç ve saç derisine masajla yedirilir. Bone ile saç kapatılır ve 2 saat bekletilir. Serumun kolay yıkanması için saç önce bir miktar şampuanla ovulur, ardından yıkanır ve durulanır. Banyodan sonra saçlar taranır. 2 hafta boyunca, haftada 2 uygulama yapılarak 4 uygulama tamamlanır.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Azadirachta Indica Seed Oil Neem Ağacı Tohumu Uçucu Yağı Neem ağacının tohumlarından elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Cildi iyi durumda tutmaya yarar.

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Pelargonium Graveolens Flower Oil Itır Çiçeği Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

Çok İyi

+
Cymbopogon Martini Oil Palmarosa Uçucu Yağı Cymbopogon martini bitkisinin topraüstü kısımlarının buhar veya su distilasyonu yöntemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Sebum üretimini dengeleyici ve antimikrobiyal özelliklerinden ...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Melaleuca Viridiflora Leaf Oil Nioli Yaprağı Uçucu Yağı Nioli bitkisinin yapraklarından elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Cildi iyi durumda tutmaya yarar.

Çok İyi

+
Cymbopogon Nardus Oil Citronella Uçucu Yağı Cymbopogon Nardus Yağı, kurutulmuş taze ot citronella, Cymbopogon nardus (L.), Gramineae'nin doğrudan buharla damıtılmasıyla elde edilen esansiyel yağdır. Temel ürün kokusunu veya tadını ...

Çok İyi

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama