Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

91

50% indirim
0Yorumlar

Maruderm - Kil Maskesi | Salisilik Asit + Çay Ağacı Yağı Kil Maskesi 100 ml | Siyah Nokta / Gözenek

Stokta var
175.00₺ 350.00₺ 175.00₺

Maruderm , Salisilik Asit ve Çay Ağacı Yağı Kil Maskesi özellikle sivilce eğilimli, karma ve yağlı cilt tipleri için önerilir. İçeriğindeki %2 salisilik asit, cilt yüzeyindeki ölü deri hücrelerini arındırarak gözeneklerin tıkanmasını önlemeye yardımcı olur ve siyah nokta oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Kil ise fazla yağın emilimine yardımcı olur ve ciltte doğal bir parlak görünüm sağlar. Hassas ciltlerin veya salisilik aside duyarlı kişilerin bir dermatoloğa danışarak kullanmaya başlamaları önerilir. Her yeni cilt bakım ürününde olduğu gibi, bu maskeyi de kullanmadan önce küçük bir cilt alanında test etmek faydalı olabilir.

Kullanım: Hassas ciltler için: Akşamları, 2 haftada 1 kullanılabilir. Normal ciltler için: Akşamları, haftada 1 kez. Karma ve yağlı ciltler için: Akşamları, haftada 1 veya 2 kez. Kuru ciltler için: Akşamları, haftada 1 kez.

Marka:

Maruderm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Kaolin Kaolin Kaolin bir kil türüdür veya daha doğrusu, doğal olarak oluşan sulu bir alüminyum silikattır. Kaolin beyasz renginden dolayı kozmetik formüllere opaklık ve beyazlık kazandırmak için küç...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Cucumis Sativus Fruit Extract Salatalık Ekstresi Cucumis sativus (salatalık) meyve özü, hassaslaştırıcı olmayan bir bitki özüdür. Çoğu salatalık türü %95 sudan oluşur ve diğer bileşenler askorbik asit (C vitamini), kafeik asit (bir...

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Triethanolamine Trietanolamin Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır. Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

İyi

+
Aspartic Acid Aspartik asit Aspartik asit cildi nemlendiren esansiyel olmayan bir amino asitti. Kollajen ve elastinin önemli yapı taşıdır. Ayrıca kozmetik ürünün pH'ını ayarlamak için de kullanılır.

Çok İyi

+
PCA Pirolidon Karboksilik Asit PCA, Pirolidon Karboksilik Asit anlamına gelir ve kulağa öyle gelmese de, cildimizde doğal olarak bulunabilen bir şeydir. Aslında amino asitlerden sonra normal cildin doğal nemlendirici faktör...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Valine Valin Valin, temel bir amino asittir ve protein yapısının bir parçası olarak doğal olarak vücutta bulunur. Amino asitler, cilt hücrelerinin ve saç tellerinin yapısının temel taşlarıdır. Bu ne...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Isoleucine İzolösin İzolösin, cilt bakım kozmetiklerinde diğer şeylerin yanı sıra yaşlanma karşıtı bir aktif bileşen olarak kullanılır. Amino asit, cildin doğal yenilenme yeteneğini destekler ve böylece ...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Histidine Histidin Histidin, cilt için antioksidan ve yatıştırıcı özelliklere sahip bir amino asit polipeptittir. Cildin bariyerini korumada öncü bir rol oynayan cilt proteini filagrin'in önemli bir yapı taş...

Çok İyi

+
Phenylalanine Fenilalanin Fenilalanin, esansiyel bir amino asittir yani insan vücudunda doğal olarak bulunmaz ve gıdalardan elde edilmesi gerekir. Diğer amino asitlerin sentezinde önemli bir rol oynar ve cilt pigmenti mel...

Çok İyi

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Glycereth-2 Cocoate Gliseret-2 Kokoat Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan doğal, iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Hindistan cevizi yağı ve gliserinden elde edilir. Berrak ve sarımsı bir sıvıdır. Nazik te...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama