Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

BYBY - Sculpture Anti-Selülit Sıkılaştırıcı Etkili Konsantre Yağ 100ml Pompalı Cam

Marka:

BYBY

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Aesculus Hippocastanum Extract At Kestanesi Ekstresi At Kestanesi bitkisinin özüdür. Bu türden elde edilen özler 'escin' olarak bilinen, yumuşak sabunlu bir his veren ve güçlü anti-inflamatuar bileşikler olan saponinler içerir. Cildin gözene...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Seed Butter Hindistan Cevizi Tohumu Yağı Hindistan cevizinin çekirdeklerinden elde edilen karakteristik kokuya sahip yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Yüksek doymuş yağ içeriği ile cilt için yu...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Oil Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir. Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tr...

Çok İyi

+
Primula Veris Seed Oil Tütiye Çekirdek Yağı;Ayran Çiçeği Çekirdeği Yağı Primula veris bitkisinin çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. Beta-karoten, C vitamini, kalsiyum, sodyum ve potasyum açısından zengindir. Antioksidan ve hücre yenileyici özellikleri saye...

Çok İyi

+
Euterpe Oleracea Fruit Oil Acai Üzümü Yağı Euterpe oleracea ağacının meyvelerinden elde edilen sabit yağdır. Cilt için besleyici ve antioksidan açısından zengin bileşikler içerir. Antioksidanlar, cilt yaşlanmasına neden olan serbe...

Çok İyi

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Çok İyi

+
Algae Extract Alg Ekstresi Çeşitli Alg türlerinden elde edilen bitkisel bir özüttür. Antioksidan özellik gösterir. B vitamini, fikosiyanin, karetenoid gibi önemli bileşenler içerir. Bu sayede UV ışınlarına bağl...

Çok İyi

+
Citrus Grandis Peel Oil Greyfurt Kabuğu Uçucu Yağı Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararl...

Çok İyi

+
Juniperus Communis Fruit Oil Adi Ardıç Meyvesi Uçucu Yağı Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

Çok İyi

+
Zingiber Officinale Root Oil Zencefil Kökü Uçucu Yağı Zingiber officinale bitkisi rizomlarının buhar veya su distilasyonu ile elde edilen uçucu yağıdır. Ginserol aktif bileşeni sayesinde antioksidan etki göstererek serbest radikallerin neden oldu...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Cupressus Sempervirens Oil Akdeniz Servisi Uçucu Yağı Selvi bitkisinin tamamından;yani gövdesinden yapraklarından ve dallarından elde edilen uçucu yağıdır. Genelde selvi yağları, aklaşık 17 milyon yıldır yeryüzünde bulunan Akdeniz selvisi...

İyi

+
Coffea Arabica Seed Oil Kahve Çekirdeği Yağı Kahve çekirdeği yağı cilde uygulandığında cildin bariyer bütünlüğünü geri kazandırır ve cildi nemlendirir. Aynı zamanda hafif ve iyonik olmayan bir yüzey aktif ajan olarak da işlev g...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama