Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Celenes by Sweden - Sea Buckthorn Misel Temizleme Suyu Yağli/Karma Ciltler

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Hexylene Glycol Heksilen Glikol Heksilen glikol, kozmetik endüstrisinde mükemmel bir çözücü olarak kullanılmaktadır. Birbiri içinde çözünmeyen iki farklı su ve yağ gibi maddelerin karışmasına yardımcı olur. Ham ma...

Çok İyi

+
Capryloyl Glycine Kapriloil Glisin Kapriloil glisin, sentetik bir amino asit türevidir. Cilt veya saç bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılabilir. Formüle bağlı olarak yüzey aktif madde olarak da kullanılabilir. Ka...

Çok İyi

+
Xylitylglucoside Ksilitlglukozit Su bağlayıcı iki bitki şekeri, ksilitol ve glikozdan elde edilen bir bileşen. Ticari adı Aquaxyl'dir. Su kaybını önleyerek cildin nemlenmesini iyileştirmeye çalışır. Bu, bir yandan ciltt...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate Poligliseril-4 Laurate/Sebacate Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, kozmetik ürünlerde kullanılan bir emülsifiyandır. Bu madde, Polyglyceryl-4 Esters'ın Laurik Asit ve Sebakik Asit ile esterleştirilmesiyle elde edilir. Çözüc...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Poligliseril-6 Kaprilat/Kaprat Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, kozmetik ürünlerde kullanılan bir bileşiktir. Bu madde, caprylic/capric triglyceride ve polyglyceryl-6 esterlerinin birleşmesiyle oluşur. Kozmetik ürünlerin ...

Çok İyi

+
Anhydroxylitol Anhidroksilitol Nemlendirici: Bir kozmetik ürünün ambalajındaki ve cilt üzerindeki su içeriğini korur Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

Çok İyi

+
Xylitol Ksilitol Yulaf, çilek, pancar, şeker kamışı ve mısır kabuğu gibi birçok bitkide bulunur. Tatlandırma gücü şekere eşdeğer olan ancak kalorisi şekerin yarısı olan bir tatlandırıcııdır. Koz...

Çok İyi

+
Zinc Gluconate Çinko Glukonat Glukonik asitten suyun uzaklaştırılmasıyla elde edilen çinko glukonat, antiseptik ve sıkılaştırıcı (büzücü) özelliklerinden dolayı kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. antimikrobiy...

İyi

+
Magnesium Aspartate Magnezyum Aspartat Amino asit olan aspartik asidin magnezyum tuzudur. Aspartik asit kollajen oluşumunu destekleyen bir amino asittir. Kozmetik ürünlerde, magnezyum aspartat, nemlendirici ve yumuşatıcı bileşen ola...

Çok İyi

+
Copper Gluconate Bakır Glukonat Bakır glukonat, esas olarak mineral kaynaklarından elde edilen bir tuzdur. Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) görevi görür ve iltihaplanma sürecini geçirmey...

Çok İyi

+
Poloxamer 184 Poloksamer 184 Hafif bir temizleme maddesi olarak kullanılan sentetik bir polimer (tekrarlanan birimlerden oluşan büyük bir molekül) . Ayrıca kontakt lens solüsyonlarında ve misel temizleme sularının içer...

Düşük

+
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract Yalancı İğde Meyve Ekstresi İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

Çok İyi

+
Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

Çok İyi

+
Caprylyl/Capryl Glucoside Kaprilil/Kapril Glikozit Bir yüzey aktif maddedir. Formülasyonda köpük oluşturucu ajandır. Diğer temizleyici maddelerin aksine iritasyon yapmaz.

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Saponins Saponins Saponinler, doğal olarak bitkilerde bulunan ve su ile temas ettiğinde köpük oluşturma özelliği olan bileşiktir. Yüzey aktif özellikleri sayesinde kozmetik ürünlerde temizleme, köpürtme v...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama