Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Celenes by Sweden - Sea Buckthorn Vücut Losyonu Tüm Cilt Tipleri

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Trideceth-9 Trideceth-9 Trideceth bileşenleri, etilen oksidin tridesil alkol ile reaksiyona sokulmasıyla üretilir. Sayısal gösterim, moleküldeki tekrarlayan etilen oksit birimlerinin ortalama sayısını belirtir. Kozm...

Orta

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Hydrogenated Polydecene Hidrojene Polidesen Yağ içinde su emülsiyonlarında, jellerde, losyonlarda ve sıvı ürünlerde kullanılır. Yağlı his bırakmayan bir yumuşatıcıdır. Düşük ve yüksek pH sistemlerinde kararlıdır.

Düşük

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Octyldodecyl Myristate Oktildodesil Miristat Octyldodecyl Myristate, bir ester bileşiğidir ve kozmetik endüstrisinde yaygın olarak kullanılan bir içeriktir. Octyldodecyl Myristate, cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Cilt üzerinde ince b...

Çok İyi

+
Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract Eriophorum Spissum Çiçek/Kök Ekstresi Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Eriophorum spissum bitkisinin çiçeklerinden ve gövdelerinden elde edilen bir özüttür. Cilt bakım ürünlerinde kullanılarak cildin sağlığını destek...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate SE Gliseril Stearat SE Gliseril Stearat SE, Gliseril Stearat'ın kendinden emülsiyonlaştırıcı bir formudur. Yağ ve su fazındaki maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.

Çok İyi

+
Rubus Chamaemorus Fruit Extract Rubus Chamaemorus Meyve Ekstresi Rubus Chamaemorus Fruit Extract, lingonberry (kuzukulağı) meyvesinden elde edilen bir bitki özütüdür. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Rubus Chamaemorus Fruit Extract, ant...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract Yalancı İğde Meyve Ekstresi İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Betula Alba Juice Huş Meyve Suyu Betula alba suyu, beyaz huş ağacının yapraklarından veya kabuklarından elde edilen bir doğal özüt veya suyu ifade eder. Kozmetikte genellikle cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Betula al...

Çok İyi

+
Disiloxane Disiloksan Disiloksan, kozmetikte doku arttırıcı ve köpük önleyici madde olarak kullanılan çok işlevli sentetik bir cilt bakım maddesidir. Siloksan şemsiyesi altına düşen disiloksan bir silikon tü...

Çok İyi

+
Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama