Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Bioderma - Sensibio Defensive Rich Cream

Marka:

Bioderma

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Ether Dikaprilil Eter Dikaprilil eter, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağlarında bulunan bir yağ asidi olan kaprilik asitten türetilen bir yağdır. Cilt bakım maddesi (yumuşatıcı) ve doku geliştirici bileş...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Glycol Palmitate Glikol Palmitat Glycol Palmitate, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Kimyasal olarak, gliserin ile palmitik asidin birleşmesiyle oluşan bir esterdir. Glycol Palmitate, kozmetik ürün...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Citrate Gliseril Stearat Sitrat Gliseril stearat sitrat, sitrik asit ve gliseril stearatın bir esteridir. Formülasyona ve hangi miktarda kullanıldığına bağlı olarak yumuşatıcı, emülgatör veya yüzey aktif madde olarak k...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Sucrose Stearate Sükroz Stearat Stearik asit ve şekerin esteridir. Kozmetik ürünlerde emülsiyon ajanı, sürfaktan ve nemlendirici olarak kullanımı mevcuttur. Yağ fazı ve su fazını homojen bir görüntü oluşturarak bağ...

Çok İyi

+
Tridecyl Trimellitate Tridesil Trimelitat Tridecyl Trimellitate, bir ester bileşiğidir ve kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Genellikle kozmetik formüllerinde yağlama, yumuşatma ve kıvam artırma özellikleri ned...

Çok İyi

+
Glyceryl Dibehenate Gliseril Dibehenat Gliseril dibehenat, gliserol ile behenik asidin bir diesteridir. Bununla birlikte, nadiren tek başına dibehenat olarak gelir, bunun yerine mono-, di- ve tri-benenat, ağırlıklı olarak behenik asi...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Polysorbate 60 Polisorbat 60 Kozmetik sektöründe emülgatör (su ve yağın birbirine karışmasına yardımcı olan madde) olarak kullanılan polisorbat 60, kozmetik sektöründe nemlendiricilerde, saç kremlerinde kullanılan...

Orta

+
Cetyl Palmitate Setil Palmitat Setil palmitat, setil alkol ile palmitik asitin kimyasal reaksiyonundan elde edilen bir esterdir. Beyaz mumsu pul şeklinde sahiptir. Kozmetikte, cilt üzerinde su kaybını azaltan bir lipid filmi ol...

Çok İyi

+
Glyceryl Behenate Gliseril Behenat Gliseril Behenat su ve yağ bazlı bileşenlerin bir arada kalmasını sağlayarak emülsiyon stabilizasyonuna yardımcı olur. Su ve yağ fazının ayrılmasını engeller ve ürünün homojen ve kar...

Çok İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Tribehenin Tribehenin Tribehenin, cildi yenileyen gliserin ve behenik asit olarak bilinen cildi iyileştiren ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan bir yağ asidi karışımıdır. Bu yumuşak mum benzeri içerik aynı...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Hidroksietil Akrilat/Sodyum Akriloildimetil Taurat Kopolimer Hidroksietil akrilat/sodyum akriloildimetil taurat kopolimer, formülasyonda çözeltileri koyulaştıran, emülsifiye eden ve stabilize eden bir jelleştirici ajandır. Cilt üzerinde kadifemsi bir y...

Orta

+
Salvia Miltiorrhiza Flower/Leaf/Root Extract Salvia Miltiorrhiza/Çiçek/Yaprak/Kök Ekstresi Salvia Miltiorrhiza Flower/Leaf/Root Extract, geleneksel Çin tıbbında kullanılan bir bitki olan Salvia miltiorrhiza'dan elde edilen bitki özütüdür. Salvia Miltiorrhiza özütü antioksidan ö...

Çok İyi

+
Mannitol Mannitol Mannitol'ün nemlendirici görevi gördüğü bilinmektedir. Cildin nemini artırarak yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Ayrıca nemlendiriciler, aktif bileşenlerin cilde nüfuz etme kabili...

Çok İyi

+
Carnosine Karnosin Karnosin, iki amino asitli bir peptittir. Kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve cilt tonunu ve dokusunu iyileştirir. Cilt bakında elastikiyet kaybına neden olabilecek kollaje...

Çok İyi

+
Glycine Soja Oil Glisin Soya Yağı Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Düşük

+
Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Rhamnose Ramnoz Ramnoz (Rha, Rham) doğal olarak oluşan bir deoksi şekerdir. Metil-pentoz veya 6-deoksi-heksoz olarak sınıflandırılabilir. Ramnoz, kozmetik ürürünlerin üretiminde yaygın olarak kullanılm...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Palmitoyl Tetrapeptide-10 Palmitoil Tetrapeptit-10 Palmitoyl Tetrapeptide-10, kozmetik ürünlerde kullanılan bir peptit bileşenidir. Bu peptit, amino asit zincirlerinin birleşmesiyle oluşan yapıdır ve genellikle cilt bakım ürünlerinde anti-a...

Çok İyi

+
Xylitol Ksilitol Yulaf, çilek, pancar, şeker kamışı ve mısır kabuğu gibi birçok bitkide bulunur. Tatlandırma gücü şekere eşdeğer olan ancak kalorisi şekerin yarısı olan bir tatlandırıcııdır. Koz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama