Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

Babe - Sıkılaştırıcı Gündüz Bakım Kremi - 50ml

Marka:

Babe

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Tribehenin PEG-20 Esters Tribehenin PEG-20 Esterleri Tribehenin PEG-20 esterleri, kozmetik ürün formülasyonlarında bulunan yağ ve su fazlarının birbiri içerisinde homojen olarak karışmasına ve oluşan emülsiyonun stabilitesini korumaya yard...

Düşük

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Propylene Glycol Dipelargonate

İnceleniyor

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Methyl Gluceth-20 Metil Gluket-20 Polietilen glikolün, glikoz (şeker) ile birleştirilmesiyle üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici ve bakım maddesi olarak kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Dimethylaminoethanol Tartrate Dimetilaminoetanol Tartrat Dimetilaminoetanol Tartrat (DMAE), cildi sıkılaştıran, pürüzsüzleştiren ve parlaklaştıran bir antioksidan membran stabilizatörüdür. D.M.A.E. %99,99'u Meksika Deri Ağacından (Mimosa tenu...

Çok İyi

+
Aluminum Starch Octenylsuccinate Alüminyum Nişasta Oktenilsüksinat Bu bileşen, kimyasal olarak modifiye edilmiş nişastanın bir alüminyum tuzudur. Alüminyum Nişasta Oktenilsüksina Kozmetikte kullanılan sentetik bir toz kıvamlaştırıcı madde, emici ve topa...

Orta

+
Inulin İnülin İnülin, prebiyotik ve potansiyel antikanser aktiviteye sahip belirli bitkilerin kökleri tarafından üretilen, doğal olarak oluşan, sindirilmeyen ve emilmeyen bir oligosakkarittir. Prebiyotik akt...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

Çok İyi

+
Alpha-Glucan Oligosaccharide Alfa-Glukan Oligosakkarit Doğal şekerlerden (sakaroz ve maltoz) fermantasyon yoluyla elde edilen bir bileşendir. Yararlı organizmaların büyümesini destekleyen prebiyotik olarak kabul edilirler. Cilt üzerinde barınan f...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

+
Gossypium Herbaceum Seed Oil Pamuk Tohumu Yağı Gossypium Herbaceum (Pamuk) Tohum Yağı (Pamuk Yağı olarak da bilinir), pamuk tohumlarından elde edilen sabit yağdır. Açık sarı bir yağdır. Hidrojene Pamuk Tohumu Yağı, pamuk tohumu yağ...

Çok İyi

+
Glycine Soja Oil Glisin Soya Yağı Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Düşük

+
Hydrolyzed Elastin Hidrolize Elastin Cilt bakımında, hidrolize elastinin nemlendirici özellikleri, nemin cilt yüzeyine çekilmesi yoluyla cildin nemlendirilmesine yardımcı olmak için kullanılır. Elastin vücutta doğal olarak bu...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Mangifera Indica Seed Butter Mango Çekirdeği Yağı Mango'nun çekirdeğinden gelen yumuşak katı, kirli beyaz ila fildiş rengindeki yağdır. Diğer birçok bitki yağına benzer şekilde, cilt üzerine harika bir nemlendirici, besleyici ve yumuşa...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Collagen Hidrolize Kolajen Hidrolize Kollajen, büyük molekül ağırlıklı olan kollajenin asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle daha küçük molekül ağırlığına sahip amino asit toplulukları oluşturmuş h...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Colloidal Gold Kolloidal Altın Kolloidal altın, genellikle su olan bir sıvı içerisinde çok küçük altın parçacıklarının (nanoparçacıklar) süspansiyonudur. Bu parçacıklar sıvı içerisinde çözünmezler ve çok k...

Düşük

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder Aloe Barbadensis Yaprağı Suyu Tozu;Aloe Vera Yaprağı Suyu Tozu Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen toz halidir. Bu toz, cildi nemlendirir ve rahatlatır, yanı sıra yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olur. A...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Hydroxyacetophenone Hidroksiasetofenon Hidroksiasetofenon, sentetik olarak üretilen bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Serbest radikal türünü nötralize edebilen bir fenolik antioksidan olan "p-hidroksiasetofenon" olarak da bil...

Çok İyi

+
PEG-8 Beeswax PEG-8 Balmumu PEG-8 Balmumu, balmumunun serbest yağ asitlerinin esterleştirilmesinden elde edilen yarı katı, iyonik olmayan, kendi kendine emülsifiye edici bir balmumudur.

Orta

+
Boron Nitride Bor Nitrür Bor Nitrür, ışık yayma ve doku iyileştirme özelliklerine sahip, grafit benzeri, kristal bir malzemedir. Cilt kusurlarını bulanıklaştırır, ürünlere kremsi bir his verir ve emici özelliğ...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Carnosine Karnosin Karnosin, iki amino asitli bir peptittir. Kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve cilt tonunu ve dokusunu iyileştirir. Cilt bakında elastikiyet kaybına neden olabilecek kollaje...

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Glutathione Glutatyon Pek çok alanda kullanılam glutatyon aynı zamanda daha parlak ve daha iyi korunmuş bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı özelliklere de sahiptir. Glutatyon, tipik olarak ...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Pantolactone Pantolakton Pantolakton, cildin nemi tutmasına yardımcı olmak için bir nemlendirici görevi görür ve cildin parlak, sağlıklı ve dolgun görünmesini sağlar. Pantenol harika bir nemlendirici bileşen sa...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama