Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

The Body Shop - Skin Defence Koruyucu Dudak Balmı SPF50+ PA++++

Marka:

The Body Shop

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Homosalate Homosalat Homosalat yaygın bir güneş koruyucu maddedir. Kozmetik endüstrisinde UV filtresi olarak ve UV emici olarak kullanılmaktadır. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan, ya...

Düşük

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Oryza Sativa Bran Wax Pirinç Kepeği Mumu Poaceae familyasına ait olan Oryza Sativa türkçe adiyla pirinç olarak bilidiğimiz bitkidir. Oryza Sativa (Pirinç) Kepeği Balmumu, pirinç kepeğinden elde edilen bir balmumudur. Bitkisel kaynak...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Wax Ayçiçeği Tohumu Mumu Helianthus annuus bitkisinin tohumundan elde edilen mumudur. Kozmetik formülasyonlarda nemlendirici özelliği ve ürün dokusunu geliştirmesi amacıyla kullanılır. Ayrıca, sorunlu cildi sakinle...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Hydrogenated Vegetable Oil Hidrojene Bitkisel Yağ Hidrojenasyon, olarak bilinen bir işlemle bitkisel yağlara hidrojen atomları eklenerek oluşturulur. Hidrojenasyon, sıvı bitkisel yağları katı veya yarı katı lipitlere dönüştürür.Hidroj...

Çok İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Olea Europaea Oil Unsaponifiables Zeytinyağı Sabunlaşmayan Kısım Zeytinyağından elde edilen bir ham maddedir. Zeytinyağı içerisinde bulunan yağ asitlerinin rafine edildiğinde geriye kalan sabunlaştırılamayan (sabun haline getirilemeyen) kısmıdır. Skual...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Rhus Verniciflua Peel Cera Rhus Verniciflua Kabuğu Balmumu Verniks Ağacı Kabuğu Balmumu Hidrojene Rhus Verniciflua Peel Cera, Rhus Verniciflua Peel Wax'ın kontrollü hidrojenasyonunun son ürünüdür. Rhus Verniciflua Peel Cera, Türkçede verniks ağacı kabuğu balmumu olarak bilinir...

Çok İyi

+
Shorea Robusta Resin Sal Reçinesi Shorea Robusta Resin, Shorea robusta, Dipterocarpaceae'den elde edilen reçineli bir eksüdadır. Bu reçine, ciltte yumuşaklık ve nem sağlamak için kullanılabilir. Shorea Robusta Reçinesi, çev...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Rosa Canina Fruit Oil Kuşburnu Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yanında E vitamini ve karotenoid gibi antioksidan...

Çok İyi

+
Tetrahexyldecyl Ascorbate Tetrahekzildesil Askorbat Tetrahekzildesil askorbat, C vitaminin daha kararlı ve yağda çözünen bir formudur. Derideki enzimler, bu C vitamini formunu saf C vitamini yani askorbik aside dönüştürür. Cildin genel görü...

Çok İyi

+
Ammonium Glycyrrhizate Amonyum Glisirizat Amonyum Glisirizat, Glisirizik Asidin amonyum tuzudur. Amonyum Glisirizat, meyan kökünden (Glycyrrhiza glabra) ekstrakte edilen doğal bir malzeme olan glisiretinik asidin saf türevidir. Doğal bir...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Glycine Soja Oil Glisin Soya Yağı Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Düşük

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama