Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

The Balm - Sleep Tight Night Cream

Marka:

The Balm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Olivate Etilhekszil Olivat Etilheksil olivat, zeytinden elde edilen bir yumuşatıcıdır. Daha spesifik olarak, zeytinyağından elde edilen cilt bakım yağ asitlerinin doğal esteridir. Cilt üzerinde tıkayıcı bir etkisi ...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearates #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Elaeis Guineensis Butter Afrika Palmiyesi Yağı Elaeis Guineensis Tereyağı, Palmiye Yağı Ağacı, Elaeis guineensis, Palmaceae meyvesinden elde edilen yağdır. Elaeis Guineensis kozmetik bir içerik olarak kullanıldığında daha iyi hücrese...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Lauryl Glucoside Lauril Glikozit Lauril glukozit, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan hafif bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate Poligliseril-2 Dipolihidroksistearat Poligliseril-2 dipolyhidroksistearat, genellikle hafif yağlı bir kokuya sahip sarı viskoz bir sıvıdır. Cildin nemli kalmasına ve trans dermal su kaybını yavaşlatmak için bir bariyer oluştu...

Çok İyi

+
Hydrogenated Polydecene Hidrojene Polidesen Yağ içinde su emülsiyonlarında, jellerde, losyonlarda ve sıvı ürünlerde kullanılır. Yağlı his bırakmayan bir yumuşatıcıdır. Düşük ve yüksek pH sistemlerinde kararlıdır.

Düşük

+
Pullulan Pullulan Kozmetikte kullanılan 34 mikrobiyal polisakkarit sakızdan biridir. Beyazdan sarıya dönük renkte bir tozdur. Aureobasidium pullulans mayasının sıvılaştırılmış mısır nişastasıyla ferma...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Pentaeritril Tetra-Dı-T-Bütil Hidroksihidrosinamat Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, ürünlerin daha uzun süre güzel kalmasına yardımcı olmak için küçük miktarlarda (%0,8'den az) kullanılan bir antioksidan moleküldür...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Trideceth-6 Trideceth-6 Trideceth bileşenleri, tridesil alkolün polietilen glikol eterleridir. Trideceth sonundaki sayı, moleküldeki ortalama etilen oksit birimi sayısını gösterir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bak...

Orta

+
Sodium Phytate Sodyum Fitat Sodyum fitat, antioksidan fitik asidin sentetik tuz halidir. Kozmetik endüstrisinde metallerin suya bağlanmasını engelleyen bir şelatlama maddesi olarak kullanılır. Kozmetik ürünün görünü...

Çok İyi

+
Nannochloropsis Oculata Extract #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer Gliseril Akrilat/Akrilik Asit Kopolimer Gliseril Akrilat ve akrilik asitin bir araya getirilmesiyle oluşan büyük molekül ağırlığına sahip polimerik bir yapıdır. Polimerin ana özelliği hidrojel yapısı oluşturmasıdır. Hidroj...

Düşük

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Bisabolol Bisabolol;Levomenol Bisabolol, papatyada doğal olarak bulunan bir koku maddesidir. Sentetik olarak da üretilmektedir. Bilindik bir cilt yatıştırıcı maddedir. Açık sarı yağlı bir maddedir. Genellikle biyoaktif...

Çok İyi

+
Curcuma Longa Root Extract Zerdeçal Kökü Ekstresi Zerdeçal baharatının kaynağı Curcuma longa bitkisinin köküdür. Zerdeçala altın sarısı rengini veren polifenolik bir antioksidan pigment olan kurkumin içermektedir. Kurkumin, anti-inflamat...

Çok İyi

+
Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine

İnceleniyor

+
Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate

İnceleniyor

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama