Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Vichy - Slow Age Probiyotik Türevi İçeren Bakım Kremi

Marka:

Vichy

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Homosalate Homosalat Homosalat yaygın bir güneş koruyucu maddedir. Kozmetik endüstrisinde UV filtresi olarak ve UV emici olarak kullanılmaktadır. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan, ya...

Düşük

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Bifida Ferment Lysate Bifido Fermante Lizatı Bifida Ferment Lysate, genel cilt sağlığı ve canlılığı için harika olduğu bilinen bir probiyotiktir. Bifida Ferment Lysate, mikrobiyomunu güçlendirerek cilde yardımcı olur. Bunun sonucun...

Çok İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate Pentaeritritil Tetraetilheksanoat Pentaeritritil tetraetilheksanoat viskoz yapıya sahip bir yağdır. Cilt üzerinde yağlı olmayan, hafif ıslak bir his bırakır. Pürüzsüz his sağlayan yüksek moleküler ağırlıklı yumu...

Çok İyi

+
Sucrose Tristearate Sükroz Tristearat Sukroz Tristearat, stearik asit ve sükrozun bir triesteridir. Nemlendirici özelliğinden dolayı dudak, el ve vücut bakımında da kullanılabilir. Ayrıca formülasyondaki su ve yağ fazının kar...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Isopropyl Lauroyl Sarcosinate İzopropil Lauroil Sarkozinat İzopropil Lauroil Sarkozinat, izopropil alkol ile bitki türevi hurma yağ asitleri ve sarkozinin bir türevidir. Kişisel bakım ürünlerinde cilt bakımı için kullanımının yanında yumuşatı...

Çok İyi

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer HDI/Trimetilol Heksillakton Çapraz Polimer Kozmetik ürün formülasyonlarında yayılabilirliği ve kararlılığı artıran bir polimer mikroküredir. Ürünün kayma ve akışkanlık özelliklerini iyileştirerek homojen uygulamayı kolayla...

Düşük

+
Polysorbate 61 Polisorbat 61 Kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir emülsifiyerdir. Emülsifiyerler, su ve yağ gibi birbirine karışmayan bileşenleri bir arada tutan ve kararlı bir şekilde karışmasını sağl...

Orta

+
CI 17200 CI 17200;Asit Kırmızı Rengi Kozmetik ürünlerden saç boyalarına asit kırmızı rengini veren veya cilt renklendirici ürünlerde kullanılan sentetik boyadır. Pancar rengini de anımsatır.

Orta

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Synthetic Wax Sentetik Mum Sentetik mum, emülsiyonlardaki yağ fazının viskozitesini arttırır, sert bir yapı kazandırır, yüksek sıcaklıklardaki stabilitesini arttırır ve genel ürün kalıcılığını iyileştirir...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Dimetikon/Vinil Çapraz Bağlı Dimetikon Polimer Dimetikon/vinil dimetikon çapraz bağlı polimer, dokuyu iyileştirmek için cilt bakımı ve kozmetik formülasyonlarında kullanılan bir silikon türevidir.

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Triethanolamine Trietanolamin Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır. Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

İyi

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer Amonyum Akriloildimetiltaurat/Steareth-25 Metakrilat Çapraz Polimer Amonyum Akriloildimetiltaurat/Steareth-25 Metakrilat Çapraz Polimer, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir polimer kompleksidir. Bu kompleks, ammonium acryloyldimethyltaurate ve s...

Düşük

+
Myristic Acid Miristik Asit Hindistan cevizi, hurma çekirdeği yağı, hindistancevizi yağı ve tereyağı yağında doğal olarak bulunabilen 14 karbon uzunluğunda bir yağ asididir. Köpük oluşturan ve aynı zamanda sabun...

Çok İyi

+
Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

+
Palmitic Acid Palmitik Asit Palmitik asit, en bilinen doymuş yağ asitlerinden biridir. İnsan adipoz (yağ) dokusunun %21-30'unu oluşturur. Cilt bakımı ürünlerinde;nemlendiricilerde yumuşatıcı olarak, cildi güzel ve p...

Çok İyi

+
Ascorbyl Glucoside Askorbil Glukozit Askorbil Glukozit oldukça etkili bir antioksidandır, kollajen sentezini geliştirir ve kırışıklıkları azaltır. Cilt aydınlatma etkisi ile aktif bileşen, ilgili cilt kremleri ve bakım ürü...

Çok İyi

+
Capryloyl Salicylic Acid Kapriloil Salisilik Asit Kapriloil Salisilik Asit, Salisilik Asit ve Kaprilik Asit'in bir esteridir. Kapriloil salisilik asit, doğal olarak söğüt ağaçlarının kabuğundan elde edilebilir. Salisilik asidin lipofilize bi...

Çok İyi

+
Dipotassium Glycyrrhizate Dipotasyum Glisirhizat Meyan bitkisinin köklerinde elde edilen Glycyrrhizic Acid'in bir dipotasyum tuzudur. Bu bileşen ana anti-inflamatuar etkiden sorumludur. Hoş bir tatlı kokuya sahip sarımsı bir tozdur. Esas olar...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Scutellaria Baicalensis Extract Scutellaria Baicalensis Ekstresi Scutellaria Baicalensis Extract, Scutellaria baicalensis bitkisinin kökünden elde edilen bir bitki özütüdür. Kozmetik endüstrisinde yaygın olarak kullanılan doğal bir bileşiktir. Scutellari...

Çok İyi

+
T-Butyl Alcohol T-Bütil Alkol t-Bütil Alkol (t-BuOH), kozmetikte çözücü veya alkol denatüran ve parfüm taşıyıcı olarak kullanılan üçüncül bir alifatik alkoldür.

Çok İyi

+
Menthoxypropanediol Mentoksipropandiol Menthoxypropanediol, mentolden sentetik olarak türetilen bir bileşendir. Kozmetik ve güzellik ürünlerinde koku veya istenmeyen kokuları maskelemek amacıyla kullanılır. Mentolden daha fazla s...

Çok İyi

+
Poly C10-30 Alkyl Acrylate Poli C10-30 Alkil Akrilat Akrilik asit ester ve C10-30 alkol polimeridir. Formülasyonlarda oluşturulan emülsiyonun fazlara ayrışmasını önlemek amacıyla stabilizatör olarak ve viskozite kontrolü sağlamak amacıyla k...

Orta

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama