Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Simyaevi - Soleil Bronzlaştırıcı Cilt Bakım Yağı

Marka:

Simyaevi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Oil Pirinç Kepeği Yağı Pirinç kepeği yağı, kepeğinden ifade edilen sabit yağdır. Esas olarak linoleik, oleik, palmetik ve stearik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Besleyici ve nemlendirici yağ asitlerinin ...

Çok İyi

+
Tyrosine Tirozin Tirozin bir amino asittir. Kozmetik endüstrisinde koku verici olarak da kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Saç bakım ürünlerinde kullan...

Çok İyi

+
Calophyllum Inophyllum Seed Oil Tamanu Çekirdeği Yağı Kozmetik ve güzellik endüstrisi, ürünlerinde uzun süredir Calophyllum Inophyllum Tohum Yağı kullanmaktadır. Bu yağ, dünyanın dört bir yanındaki tropikal bölgelere özgü Calophyllum Inop...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Rubus Idaeus Seed Oil Ahududu Çekirdeği Yağı Rubus idaeus bitkisi çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi sonucunda elde edilen sabit yağıdır. Meyve kırmızı rengini antosiyaninler olarak bilinen antioksidan bileşiklerin varlığından al...

Çok İyi

+
Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract Yalancı İğde Meyve Ekstresi İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

Çok İyi

+
Rosa Rubiginosa Fruit Extract Kuşburnu Ekstresi Rosa Rubiginosa meyve ekstresi, kuşburnu meyvesinin özüdür. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Cildin yumuşamasını ve neminin yerine gelmesine yardımc...

Çok İyi

+
Borago Officinalis Seed Extract Hodan Tohumu Ekstresi Borago Officinalis tohum özü, hodan bitkisinin tohumlarının bir özüdür. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama