Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Kudra - SPF +40 Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem

Ürün, güneş ışınlarını yansıtarak koruyuculuk sağlayan nano olmayan ve mineral çinko oksit kullanılarak hazırlanmıştır. Cilt üzerinde beyaz tabaka bırakmaz. UVA ve UVB ışınlarına karşı 40+ faktör koruyuculuğa sahiptir. Formülde ayrıca aynı sefa yağı, nar çekirdeği yağı, jojoba yağı gibi besleyici yağlar bulunmaktadır. Kullanım: Güneşe çıkmadan hemen önce nemlendirilmiş cilde uygulayın. 2 saatte bir tekrarlayın.

Marka:

Kudra

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Liquidambar Orientalis Balsam Oil Sığla Reçinesi Yağı Sığla ağacının gövdesinin yaralanması sonucu elde edilen reçineden ayrıştırılan uçucu yağıdır. Antiseptik özelliği sayesinde ciltteki yaralarda ve tahrişlerde kullanılabilir.

İyi

+
Euphorbia Cerifera Cera Candelilla Mumu Candelilla mumu, kandelilla çalılarının yapraklarından elde edilen bitkisel bir mumdur. Genellikle bariyer koruması ve yumuşatma özellikleri sebebiyle kullanılır. Kozmetik ürün formülasyo...

Çok İyi

+
Punica Granatum Seed Oil Nar Çekirdeği Yağı Nar meyvesinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ana yağ asidi (%60) bitkilerde nadir bulunan punisitik asit adı verilen yağ asididir. Güçlü bir antioksid...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Extract Aynısefa Çiçek Ekstresi Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bi...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama