Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Nivea - Sun Koruma & Bakım Bebek Güneş Losyonu GKF 50+

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate Bütilen Glikol Dikaprilat/Dikaprat Butilen glikol dikaprilat/dikaprat, 1,3-butandiol ve hindistancevizi yağından türetilen kaprilik/kaprik yağ asitlerinden oluşan bir esterdir. Formülasyonlarda nem vermek amacıyla kullanılır.

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Citrate Gliseril Stearat Sitrat Gliseril stearat sitrat, sitrik asit ve gliseril stearatın bir esteridir. Formülasyona ve hangi miktarda kullanıldığına bağlı olarak yumuşatıcı, emülgatör veya yüzey aktif madde olarak k...

Çok İyi

+
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Myristyl Myristate Miristil Miristat Cilt sıcaklığına yakın bir erime noktasına sahip mumsu bir yumuşatıcıdır. Kullanıldığı formüle kıvam kazandırır. Yüksek komedojenite özelliği vardır. Cildi buna yatkın olanları...

Çok İyi

+
Hydrogenated Coco-Glycerides Hidrojene Koko-Gliserit Hidrojene koko gliseritler; hindistancevizi yağının mono, di ve trigliseritlerinin bir karışımıdır. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici göreviyle kullanılarak cildin yumuşamasına yardımc...

Çok İyi

+
VP/Hexadecene Copolymer VP/Heksadesen Kopolimer VP/Hexadecene Copolymer, Bu bileşen, petrolden elde edilen bir hidrokarbon olan heksadesen ve vinilpirolidon bazlı sentetik bir polimerdir. Bağlayıcı özelliği sayesinde ürün formülasyonları...

Orta

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Stearyl Alcohol Stearil Alkol Stearil alkol, bitkilerde ve böceklerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı bir bileşendir. Ayrıca memeli dokularında bulunabilen hayvan kaynaklı bir bileşendir. Sentetik olarak ise, 1-okta...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Sodyum Akrilat/C10-30 Alkil Akrilat Çaprazpolimer Akrilat/C10-30 Alkil Akrilat Çaprazpolimerin (AACP) tuz haline getirilmiş türevidir. AACP polimer molekülü tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin h...

Düşük

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Trisodium EDTA Trisodyum EDTA Tetrasodyum EDTA (etilendiamintetraasetik asit anlamına gelir), bir "şelatlayıcı" olarak kullanılan suda çözünür bir bileşendir, bu da belirli mineral iyonlarını etkisiz hale getirmek içi...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama