Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Syorell - Sunique Alerjik Ciltlere Özel Güneş Koruyucu Krem 40 Spf

Marka:

Syorell

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Heptyl Undecylenate Heptil Undesilenat Heptil undesilenat, cildi nemlendirmeye, nem kaybını önlemeye ve sonradan yağlı bir his olasılığını azaltarak formüllerin hissini iyileştirmeye yardımcı olabilen hint yağı türevi doğ...

Çok İyi

+
Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

Çok İyi

+
Macadamia Integrifolia Seed Oil Makademya Tohum Yağı Yerli bir Avustralya cevizi olan Macadamia cevizinden elde edilen altın sarısı yağ. Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, yumuşatıcı ve besleyici yağ asitleri ile yüklüdür . Yüksek ole...

Çok İyi

+
Ribes Nigrum Seed Oil Siyah Frenk Üzümü Ribes nigrum meyve çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi yumuşatır ve cilt üzerinde tabaka oluşturarak suyun deri dışına kaçmasını engeller. Antioks...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Soybean Glycerides Soya Gliseritleri Soya gliseritleri, soya fasulyesi yağından elde edilmektedir. Soya fasulyesi gliseritleri, soya fasulyesi yağından elde edilen mono, di- ve trigliseritlerin bir karışımıdır. Soya gliseritleri...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Unsaponifiables Shea Yağı Sabunlaşmayan Madde Sapotaceae familyasına ait olan bitkinin yağının sabunlaşan yağ asitlerinin ayrılmasıyla sabunlaşmayan kısmanın eldesiyle oluşur. Saçı ve cildi iyi durumda tutmak için kullanılır.

Çok İyi

+
Embelia Concinna Leaf Extract Embelia Concinna Yaprak Ekstresi Embelia Concinna Yaprak Ekstresi, bitkisel bir özüt olan ve geleneksel olarak Hindistan'da kullanılan Embelia Concinna bitkisinin yapraklarından elde edilen bir bileşiktir. Bitkisel özütler gen...

Çok İyi

+
Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract Japon Gülü Ekstresi Hibiscus rosa-sinensis bitkisinin çiçek kısmından elde edilen ekstresidir. Parlak kırmızı bir renge sahiptir. Saç ve cilt üzerindeki faydaları sebebiyle yüzyıllardır kullanılmaktadır. C...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Cucumis Sativus Extract Salatalık Ekstresi Cucumis sativus bitkisinden elde edilen bir ekstredir. Çoğu salatalık türü %95 sudan oluşur ve diğer bileşenler askorbik asit (C vitamini), kafeik asit (bir antioksidan), yağ asitleri, minera...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera Yaprak Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Laminaria Ochroleuca Extract Laminaria Ochroleuca Ekstresi Laminaria Ochroleuca Extract, Alga, Laminaria ochroleuca, Laminariaceae'nin bir özüdür. Laminaria ochroleuca özü, bazen kahverengi deniz yosunu veya kahverengi alg olarak da adlandırılan bir yo...

Çok İyi

+
Polyhydroxystearic Acid Polihidroksistearik Asit Polihidroksistearik asit, hint yağından elde edilen yumuşak bir mumdur. Kozmetik ürünlerde kıvam verici, emülsiyon stabilitazörü ve süspansiyon ajanı gibi çeşitli fonksiyonları yerine ge...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Nordihydroguaiaretic Acid Nordihidroguaiaretik Asit Nordihidroguaiaretik asit (NDGA), Meksika ve ABD çöllerinde bulunan kreozot çalısı Larrea tridentata'dan elde edilen ve geleneksel tıpta kanser, böbrek, kardiyovasküler, immünolojik ve nörol...

Çok İyi

+
Oleanolic Acid Oleanolik Asit Oleanolic Acid, doğal olarak birçok bitkide bulunan bir triterpen bileşiğidir. Oleanolic Acid, cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Ayrıca cilt hücrelerinin yenilenmesini destekler. ...

Çok İyi

+
Acacia Senegal Gum Akasya Senegal Sakızı Afrika'nın Sahra altı bölgesindeki Akasya ağacından hasat edilen doğal bir polimer, kurutulmuş özsuyundan hazırlanan sakızdır. İyi bir koyulaştırıcı ve bağlayıcı ajandır. Kozmetik ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Phragmites Karka Extract Phragmites Karka Ekstresi Phragmites Karka Extract, bitkisinin ekstresidir. Cildi nemlendirmeye yardımcı olabilir. Cilt bariyerini güçlendirebilir ve su kaybını önleyerek cildin nem seviyelerini dengelemeye yardımcı o...

Çok İyi

+
Poria Cocos Extract Poria Mantarı Ekstresi Poria Cocos, geleneksel Çin tıbbında yaygın olarak kullanılan bir mantardır. Kollajen sentezini destekleyen ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olan güçlü bir nemlendirici olan beta...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama