Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Aromatica - Tea Tree Balancing Cleansing Bar - Çay Ağacı Ekstreli Sabun

Aromatica Tea Tree Balancing Cleansing Bar, içerdiği çay ağacı yaprakları ile gözenekleri temizler ve aşırı yağlanma problemi ile mücadele ederek cildi dengeler cilt pürüzlerine karşı savaşır. LHA ile ölü deri hücrelerini arındırmaya ve Hyalüronik asit ve gliserin ile cildi nemlendirip yumuşak bir bitiş sağlamaya yardımcı olur. Yüz ve vücutta temzileyici olarak güvenle kullanılabilir.

Marka:

Aromatica

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

Çok İyi

+
Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Houttuynia Cordata Extract Çin Kertenkele Kuyruğu Ekstresi Houttuynia cordata, Güneydoğu Asya'ya özgü çiçekli bir bitkidir. Yapraklı bir sebze olarak yenir ve ayrıca geleneksel Çin tıbbında yer almakatadır. Bitkideki ana aktif bileşenler, flavon...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Capryloyl Salicylic Acid Kapriloil Salisilik Asit Kapriloil Salisilik Asit, Salisilik Asit ve Kaprilik Asit'in bir esteridir. Kapriloil salisilik asit, doğal olarak söğüt ağaçlarının kabuğundan elde edilebilir. Salisilik asidin lipofilize bi...

Çok İyi

+
Camellia Japonica Seed Oil Japon Kamelyası Tohumu Yağı Camellia japonica tohumlarının sıkılmasıyla elde edilen sabit yağıdır. Ciltte yağlı olmayan his bırakır. Oleik asit (Omega 9), antioksidanlar, A, D, C ve E vitaminleri açısından zengin ...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Ocimum Basilicum Leaf Powder Fesleğen Yaprak Tozu Reyhan Yaprak Tozu Ocimum Basilicum Leaf Powder, fesleğen bitkisinin (Ocimum basilicum) yapraklarının toz şekline getirilmesiyle elde edilen bir içeriktir. Ocimum Basilicum Leaf Powder, formülasyonlara doğal bir ...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Çay Ağacı Yaprağı Melaleuca olarak da bilinen çay ağacı Avustralya çay ağacının yapraklarıdır. Topikal olarak kullanıldığında antibakteriyel olduğu düşünülmektedir. Genellikle akne, ayak mantarı, bit...

Düşük

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama