Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

88

Stokta yok
0Yorumlar

Gorkito - The Skin Co. %99,9 Doğal Yağ Karışımı Yoğun Nemlendirici & Aydınlatıcı Yüz Serumu 20 mL

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

The Skin Co. Doğal Yağ Karışımı Serumu, %99,9 oranında doğal içerikler ve E vitamini içerir. Kuşburnu çekirdeği yağı, argan yağı, siyah üzüm çekirdeği yağı, jojoba yağı, kayısı çekirdeği yağı, avokado yağı, lavanta yağı ve susam yağı gibi bileşenlerle formüle edilmiştir. Bu serum, cildi derinlemesine beslerken, canlanmasını, parlamasını ve nemlenmesini destekler. İçerdiği yağlar sayesinde cilt sebumunu dengeleyerek anti-akne ve leke karşıtı etkiler gösterir, aynı zamanda kırışıklık ve ince çizgilerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Kullanımı: Cilt bakım rutininizde temizleme-tonikleme adımından sonra birkaç damla ürünü avucunuza damlatın. Ellerinizi ovalayarak ürünü ısıtınız ve dairesel hareketlerle cildinize masaj yapın.

Marka:

Gorkito

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Calluna Vulgaris Flower Extract Süpürge Çalısı Çiçeği Ekstresi Calluna vulgaris bitkisinin çiçek kısımlarından elde edilen ekstresidir. Flavonoidlerin varlığı nedeniyle güçlü bir antioksidan etki gösterir. Serbest radikallerin ciltte oluşturduğu has...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama