Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Cosrx - The Vitamin C 23 Serum

Marka:

Cosrx

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Tromethamine Trometamin Trometamin, kozmetik endüstrisinde tamponlama ajanı olarak kullanılır. Yani ürünün pH'ının ayarlanmasını sağlar. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanmas...

İyi

+
Ethyl Ascorbyl Ether Etil Askorbil Eter Etil askorbik eter, askorbik asidin eterli bir türevidir. Kimyasal yapısı oldukça stabildir. Cilde girebilir ve vücut tarafından askorbik asit olarak metabolize edilebilir.

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Adenosine Adenosin İyi bir anti-inflamatuar ajandır (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı). Yara iyileşmesine yardımcı olabilir. Hatta cildin kendi kolajen üretimine yardımcı olabilir. Bu sayede ...

Çok İyi

+
Glutathione Glutatyon Pek çok alanda kullanılam glutatyon aynı zamanda daha parlak ve daha iyi korunmuş bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı özelliklere de sahiptir. Glutatyon, tipik olarak ...

Çok İyi

+
Acetyl Glucosamine Asetil Glukozamin Asetil Glukozamin, glukozamin ve asetik asitin birleşimiyle elde edilen doğal bir bileşiktir. Glukozamin, genellikle eklemler ve bağ dokuları için önemli bir yapı taşı olarak bilinir. Cilt b...

Çok İyi

+
Gardenia Florida Fruit Extract Adi Gardenya Meyve Ekstresi Gardenia florida çalısının meyve kısımlarından elde edilen ekstresidir. Antioksidan etkiye sahiptir. Çevresel faktörler sonucunda oluşan serbest radikalleri süpürerek yaşlanma karşıtı ...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Tocotrienols Tokotrienoller Tokotrienoller, E vitamini ailesine ait bir grup bileşiktir. E vitamini, cilt sağlığı için önemli bir antioksidan vitamindir ve cilt bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Tokotrie...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Elaeis Guineensis Oil Palm Yağı Palmaceae familyasına ait Elaeis guineensis, Afrika Yağ Palmiyesi yerel Batı ve Orta Afrika'nın yanı sıra Malezya ve Endonezya'da yaygın olarak yetiştirilmektedir. Genel olarak yağ üretimi ...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Dextrin Dekstrin Kıvam arttırıcı, nemlendirici, köpük arttırıcı, yapışma arttırıcı ve dolgu maddesi olabilen bir yardımcı bileşen. Cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olan bir polisakkarit ...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Sodium Sulfite Sodyum Sülfit Kozmetiklerde ve kişisel bakım ürünlerinde sodyum sülfit, antioksidan koruyucu ve saç dalgalandırıcı/düzleştirici madde olarak işlev görür. Bir antioksidan koruyucu olarak sodyum sülfit...

İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Glycyrrhiza Glabra Root Extract Meyan Kökü Ekstresi Meyan kökü ekstresi, içeriğindeki galibrin aktif bileşeni güçlü bir antioksidandır ve yatıştırıcı özelliğe sahiptir. Hassas, kızarık ciltlere yönelik ürünlerde sıklıkla görüle...

Çok İyi

+
Carthamus Tinctorius Seed Oil Aspir Tohumu Yağı Aspir yağı olarak da bilinen Carthamus Tinctorius Tohum Yağı, Afrika ve Asya'ya özgü devedikeni benzeri bir bitki olan Carthamus tinctorius bitkisinin tohumlarından elde edilen bitki bazlı bir...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Daucus Carota Sativa Root Extract Havuç Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

Çok İyi

+
Beta-Carotene Beta Karoten;Provitamin A Beta karoten meyve, sebze ve çiçekleri kırmızı, turuncu ve sarı renkleri veren bir pigmenttir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı et...

İyi

+
Camellia Japonica Seed Oil Japon Kamelyası Tohumu Yağı Camellia japonica tohumlarının sıkılmasıyla elde edilen sabit yağıdır. Ciltte yağlı olmayan his bırakır. Oleik asit (Omega 9), antioksidanlar, A, D, C ve E vitaminleri açısından zengin ...

Çok İyi

+
Methyl Trimethicone Metil Trimetikon Metil trimetikon, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir silikon bileşiğidir. Uygulanan bölgede su itici bir yüzey oluşturarak cilt bakım ürünlerinin ve makyaj ürünlerinin uzun ...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama