Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

77

K-Lotus - Tone Up Sun Cream SPF 50+ Pa++++

Stokta var
459.00₺ 459.00₺ 459.00₺

K-Lotus Tone Up Sun Cream SPF 50+ Pa++++, günlük kullanıma uygundur ve tüm cilt tipleri kullanabilir. Kullanımdan sonra kuru veya yağlı bir his bırakmaz. Gündüz rutininizde nemlendiriciden sonra kullanıma uygundur. Dermatolojik testlerden geçmiş ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş bir üründür. Güney Kore laboratuvarları tarafından formüle edilmiştir ve su polimer teknolojisiyle cildi yoğun şekilde nemlendirir. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken yaşlanmaya neden olan etkileri azaltır. 

Kullanımı: Ürünü iyicene çalkalayın. Güneşe çıkmadan önce ve gündüz bakım rutininden sonra yeterli miktarda ürünü yüz ve boyun bölgesine uygulayın. 

Marka:

K-Lotus

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Zinc Oxide (Nano) Çinko Oksit (Nano) Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

Orta

+
Propylheptyl Caprylate Propilheptil Kaprilat Propilheptil kaprilat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde yumuşatıcı olarak kullanılan berrak ve yağlı bir sıvıdır. Diğer işlevleri ise çözücü ve dağıtma maddesidir. Cilt üzerinde...

Çok İyi

+
Cyclohexasiloxane Siklohekzasiloksan Siklopentasiloksanın birincil işlevi yumuşatıcı olarak çalışmaktır. Ayrıca ürünlere ipeksi bir his vererek pürüzsüzce kaymalarını ve tüm aktif bileşenleri vücuda eşit şekilde ile...

Düşük

+
Butyloctyl Salicylate Butiloktil Salisilat Cildi yumuşatma etkisi vardır. Kozmetik ürünlerde çözücü olarak da kullanılır. Cilt bakım ürünlerinde, makyaj ürünlerinde (genelde rujlarda) ve saç bakım ürünlerinde sıklıkla kull...

Düşük

+
Titanium Dioxide (Nano) Titanyum Dioksit (Nano) Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Caprylyl Trimethicone Kaprilil Trimetikon Cildi besleyen ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan geçirgen bir bariyer sağlayan bir maddedir. Berrak, renksiz ve kolay yayılabilir uçucu bir sıvı silikondur. Doğal bitki yağları ile o...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate Poligliseril-4 Diizostearat/Polihidroksistearat/Sebakat Kozmetik formülasyonda yer alan su ve yağ fazlarının homojen bir şekilde karışarak emülsiyon oluşturulmasını sağlar. Ayrıca temizleyici özelliği göstererek cilt yüzeyindeki kiri ve se...

Çok İyi

+
Caprylyl Methicone Kaprilil Metikon Cildi besleyen ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan geçirgen bir bariyer sağlayan bir maddedir. Berrak, renksiz ve kolay yayılabilir uçucu bir sıvı silikondur. Doğal bitki yağları ile o...

Orta

+
Methyl Methacrylate Crosspolymer Metil Metakrilat Çapraz Polimer Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

Orta

+
Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone Lauril Poligliseril-3 Polidimetilsiloksietil Dimetikon Lauril Poligliseril-3 Polidimetilsiloksietil Dimetikon, kozmetik ürünlerin formülasyonunda kullanılan bir bileşendir. Genellikle cilt bakım ve saç bakım ürünlerinde kullanılır. Yüzey akti...

Düşük

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Disteardimonium Hectorite Disteardimonyum Hektorit Genelde renk pigmentleriyle beraber kullanılan bir maddedir. Kil maddesinin değiştirilmiş(modifiye edilmiş) halidir. Bu hammadde yağları kalınlaştırır ve deodorant aersollerde, kalıp sabun...

Çok İyi

+
Triethoxycaprylylsilane Trietoksikaprililsilan Kozmetik ürünlerde kullanılan pigmentleri (güneşten koruyucu maddeler veya renklendiriciler gibi) kaplamak için kullanılan berrak, açık sarı bir sıvı maddedir. Bu kaplama sayesinde ürün...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone Poligliseril-3 Polidimetilsiloksietil Dimetikon Poligliseril-3 Polidimetilsiloksietil Dimetikon kozmetik ürünlerin formülasyonunda kullanılan bir bileşendir. Genellikle cilt bakım ve saç bakım ürünlerinde kullanılır.

Düşük

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Aluminum Hydroxide Alüminyum Hidroksit Opaklaştırıcı etkisi vardır, yani ürünü beyaz renkte şeffaf olmayan hale getirir. Bunun yanında cildi yumuşatma etkisi vardır. UV ışınlarına maruz kalan ciltte oluşan reaktif oksijen ...

Orta

+
Polyglyceryl-6 Polyricinoleate Poligliseril-6 Polirisinoleat Poligliseril-6 Polirisinoleat, esterleştirilmiş poligliserol ve ricinoleik asidin birleşimiyle elde edilir. Ricinoleik asit, hintyağı tohumlarından elde edilen doğal bir yağ asididir. Bu bile...

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-6 Polyhydroxystearate Poligliseril-6 Polihidroksistearat Poligliseril-6 polihidroksistearat, genellikle hafif yağlı bir kokuya sahip sarı viskoz bir sıvıdır. Cildin nemli kalmasına ve trans dermal su kaybını yavaşlatmak için bir bariyer oluştura...

Çok İyi

+
Hydroxyacetophenone Hidroksiasetofenon Hidroksiasetofenon, sentetik olarak üretilen bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Serbest radikal türünü nötralize edebilen bir fenolik antioksidan olan "p-hidroksiasetofenon" olarak da bil...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ascorbyl Palmitate Askorbil Palmitat Ascorbyl Palmitate, Askorbik Asit (C Vitamini) ve doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan palmitik asitten oluşan bir bileşiktir. Laboratuvar ortamında yapılan çalışmalarda, C vitamininin bir...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Isopropyl Titanium Triisostearate İzopropil Titanium Triizostearat İzopropil Titanium Triizostearat, pigmentlerin kozmetik ürünlerde homojen bir şekilde dağılmasına yardımcı olur. Makyaj ürünlerinde (örneğin, fondötenler, rujlar, farlar) renklerin daha ...

Çok İyi

+
Isododecane İzododekan İzododekan, moleküler formülü C12H26 olan alkanların madde grubundan dallanmış bir hidrokarbondur. Ana izomer 2,2,4,6,6-pentametilheptan olan ve %80'den fazlasını oluşturan farklı dodekan i...

Çok İyi

+
Polyglycerin-6 Poligliserin-6 Poligliserin-6, cildi nemlendirmeye yardımcı olan sentetik bir nemlendirici ve gliserin polimeridir. Bunu cildin yüzeyine su çekerek yapar. Uygun hidrasyon sayesinde, poligliserin-6 gibi nemlendi...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-4 Isostearate Poligliseril-4 İzostearat Poligliseril-4 İzostearat, formülleri stabilize etmek için kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir emülgatördür. Yüzey aktif madde, iki sıvı veya bir sıvı ve bir katı gibi ü...

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Hydroxycitronellal Hidroksisitronelal Hydroxycitronellal, yaygın bir koku bileşenidir. Kozmetik ürünlere hoş koku vermesi ve/veya istenmeyen kokuları bastırması amacıyla kullanılır.

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama