Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

93

Stokta yok
0Yorumlar

Les Alpes Naturel - Toz Maske Peeling 100 mL

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Avena Sativa Kernel Flour Yulaf Çekirdek Unu Avena sativa kernel flour, otsu unu olarak da bilinir. Bu un, yulaf ekiliğinin kabuklarından elde edilir. Yulaf genellikle Avrupa, Asya ve Amerika'da yetiştirilir. Bu un cildin nem seviyesini artt...

Çok İyi

+
Rosa Damascena Flower Powder Gül Tozu Gülün kurutulmuş, öğütülmüş çiçeklerinden elde edilen tozdur. Kozmetik endüstrisinde ckoku verici olarak kullanılmaktadır. Ürünün formülasyonundaki istenmeyen kokuyu baskılamayı sa...

Çok İyi

+
Tapioca Starch Tapiyoka Nişastası Tapiyoka nişastası Cassava çalısının köklerinden elde edilen doğal bir kıvam arttırıcı ve doku geliştiricidir. Biyoçözünür, güvenli ve ucuz olması sebebiyle talk yerine kullanılabi...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Starch Pirinç Nişastası Pirinç nişastası, pirincin soyulmuş tohumlarından elde edilen yüksek polimerik bir karbonhidrat maddesidir. Genellikle kozmetik ürünlerde emici özelliği ile kullanılmaktadır. Örneğin kur...

Çok İyi

+
Kaolin Kaolin Kaolin bir kil türüdür veya daha doğrusu, doğal olarak oluşan sulu bir alüminyum silikattır. Kaolin beyasz renginden dolayı kozmetik formüllere opaklık ve beyazlık kazandırmak için küç...

Çok İyi

+
Spirulina Platensis Powder Spirulina Platensis Tozu Spirulina Platensis Tozu, yaygın alg Spirulina platensis'in bir tozudur. Kozmetik ürünü UV ışığının etkilerine karşı korur. Ayrıca cilt koruyucu özelliği de bulunmaktadır. Bu sayede ko...

Çok İyi

+
Laurus Nobilis Fruit Extract Defne Meyve Ekstresi Defne Meyve Ekstresi, kozmetik ürünlerde genellikle cilt bakımı için kullanılan doğal bir bileşendir. Bu özüt, lauric asit ve diğer yağ asitleri bakımından zengindir ve cilt için besley...

Çok İyi

+
Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Inulin İnülin İnülin, prebiyotik ve potansiyel antikanser aktiviteye sahip belirli bitkilerin kökleri tarafından üretilen, doğal olarak oluşan, sindirilmeyen ve emilmeyen bir oligosakkarittir. Prebiyotik akt...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Powder Aloe Yaprak Tozu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur.Saç dökülmesi...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama