Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

84

Luur Cosmetics - True Yoğun Nemlendiricili El Bakım Kremi 50 mL

Stokta var
190.00₺ 190.00₺ 190.00₺

Luur True Yoğun Nemlendiricili El Bakım Kremi, içeriğinde bulunan olağanüstü nemlendirici özelliğe sahip Cristalhyal ile cilde doğal esnekliğini geri kazandırarak cildinizin üstünde bir film tabakası oluşturarak nemlendirir. Luur True Yoğun Nemlendiricili El Bakım Kremi içeriğindeki Cristalhyal ile cildiniz kendi nemini aktif ederek yüksek moleküllü hyaluronik asit ile cildinizin yenilenmesine yardımcı olur. Özel formüllü yapısındaki Shea Butter sayesinde cildinize ışıltı ve parlaklık verir. Hafif dokusu ile yatıştırıcı ve yapılandırıcıdır. Luur True Yoğun Nemlendiricili El Bakım Kremi, ellerin yoğun ve kalıcı bir şekilde nemlendirilmesini sağlayıp yumuşaklığını geri kazandırır. Hızlıca emilen dokusu ile pratik bir kullanım sunar, yağlı bir his bırakmaz. 48 saate kadar cildi nemlendirir ve besler, içeriğindeki hyaluronik asit ile cildinizi yeniler. Özenle seçilmiş parfümü sadece size özel ve kalıcıdır. Yoğun hyaluronik asit içerir.

Kullanım: Vücudunuzun el,bilek,dirsek ve kol bölgesine dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulayınız.Günlük kullanım için uygundur.Tüm cilt tiplerinde ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.

SKU:

10

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Glycerides Kaprilik/Kaprik Gliseritler Caprylic/Capric Glycerides, bir yağ asidi olan kaprilik asit ve kapriyik asidin gliserolle birleşmesiyle oluşan bir kozmetik bileşiktir. Bu bileşik, kozmetik ürünlerde yağ ve su fazlarını ka...

Çok İyi

+
Cetearyl Wheat Straw Glycosides Setearil Buğday Samanı Glikozit Stearil alkol ve buğday samanınından elde edilen glikozitin reaksiyona sokulmasıyla elde edilen bir ham maddedir. Kozmetik formülasyonlarda sürfaktan olarak kullanılır. Sürfaktanlar suyu seve...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Isopropyl Myristate İzopropil Miristat İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emili...

Çok İyi

+
Ceteareth-25 Stearat-25 Stearat-25, kozmetik ürün formülasyonlarında temizleyici ve emülsifiye edici olarak kullanılmaktadır. Birbiri ile karışmayan su ve yağ gibi maddelerin karışmalarını destekler. Malzemeler...

Orta

+
Shea Butter Glycerides Shea Yağı Gliseritler Shea Yağı Gliseriti, Butyrospermum Parkii (Shea) Yağından elde edilen monogliserittir. Yumuşatıcı olarak uygulandığında cilt yüzeyinde ince bir tabaka oluşturur. Bu tabaka cildi dış etke...

Orta

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Glycereth-26 Gliseret-26 Gliseret-26, kozmetikte nemlendirici (nem bağlayıcı madde) ve kıvam verici olarak kullanılan sentetik gliserin bazlı bir bileşendir. Ham haliyle hafif viskoz, sarı tonlarında bir sıvıdır. ...

Düşük

+
Behenyl Alcohol Behenil Alkol Behenil alkol, formülasyonlarda viskoziteyi düzenlemek için kullanılan bitkisel kökenli doymuş bir yağlı alkoldür. Kıvam arttırıcı ve stabilizatör görevi görür. Cilde yumuşak ve kadi...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
PEG-7 Olivate PEG-7 Olivate Cilt bakım ürünlerinde zeytinyağı PEG-7 esterleri yumuşatıcı, emülgatör ve yumuşak, ikincil temizleme maddesi olarak çalışır. Bu bileşen aynı zamanda uçucu yağlar ve koku bileşenle...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Decylene Glycol Desilen Glikol Desilen Glikol, cildi yumuşatmak için cilt bakım maddesi olarak işlev gören sentetik bir glikoldür. Glikoller ürünlerde uygulama sırasında kayma sağlar .Bu glikol ayrıca bir kozmetik ürü...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Porphyridium Cruentum Extract Porphyridium Cruentum Ekstresi Porphyridium cruentum, Porphyridiophyceae ailesindeki bir kırmızı alg türüdür. Mikroalga Porphyridium sp. yağ asitleri, lipidler, hücre duvarı polisakkaritleri ve pigmentler gibi çeşitli ü...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama