Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

96

Les Alpes Naturel - Vitamin C Serum 30mL

Stokta var
789.00₺ 789.00₺ 789.00₺

Squalane ve C vitamini birleşiminin ince çizgileri azaltıp cilt sıkılığını artırdığını biliyor muydunuz? Les Alpes Naturel Vitamin C – Canlandırıcı Yüz Serumu, C vitamininin lekelerle mücadele gücünü squalane'in aydınlatıcı etkisiyle destekler. Eşit bir cilt tonu ve canlı bir görünüm için gereken içerikleri sunan bu yağ bazlı C vitamini serumu, gözenekleri tıkamayan yapısıyla yağlı ve karma ciltler için de uygundur. Aynı zamanda yüz yogası masaj yağı olarak da güvenle kullanılabilir.

Kullanım: Yeterli miktarda ürünü temizlenmiş ve nemlendirilmiş cilde tampon hareketlerle uygulayın. Gündüz kullanımı durumunda, üzerine mutlaka yüksek koruma faktörlü güneş kremi uygulayın ve güneş kremini belirli aralıklarla yenileyin.

Uyarılar: Ürünü direk güneş ışığı görmeyen serin ve kuru ortamlarda, çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Göz ile temasından kaçının. Ürünün doğal kaynaklı, organik, bitkisel veya hayvansal olması alerji yapmayacağı anlamına gelmez. Herhangi bir kozmetik ürünün formülünün iyi olması, alerji yapmayacağını garanti etmez. Bu nedenle, kullanmadan önce mutlaka kol içine sürüp bir süre bekleyerek alerji testi yapın. Ürünlerimiz medikal ürün niteliği taşımaz, ilaç değildir ve tıbbi desteğin yerine geçmez. Uçucu yağların etkinliğini kaybetmesini önlemek için ürünün kapağını açık bırakmayın. Haricen kullanılır.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

Çok İyi

+
Ozonized Argan Oil Ozonlanmış Argan Yağı Ozonlanmış argan yağı, argan yağının ozon ile kontrollü şekilde muamele edilmesi ile elde edilen maddedir. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde nemlendirici olarak kullanılmakta...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

Çok İyi

+
Ascorbyl Tetraisopalmitate Askorbil Tetraizopalmitat C vitaminin stabilite problemi sonucunda geliştirilen esterlenmiş bir C Vitamini türevidir. Diğer C Vitamini formları gibi kırışıklık azaltma, UV ışığın yarattığı hasardan koruma, ne...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama