Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Olaplex - Volumizing Blow Dry Mist - Fön Spreyi

Marka:

Olaplex

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Phyllostachys Bambusoides Extract Phyllostachys Bambusoides Ekstresi Kolajen üretimine yardımcı olur ve daha pürüzsüz, daha esnek bir cilt görünümüne neden olur. Mineral açısından zengin oluşu nemlendiricidir ve cilt yüzeyine uygulandığında nemi ciltt...

Çok İyi

+
Pisum Sativum Peptide Pisum Sativa Peptit Pisum sativum peptit, yeni teknolojiler kullanılarak hidrolize edilen bir bezelye proteinidir. Bu ürün cilde ve saça antioksidan, yaşlanma karşıtı, nemlendirici ve pürüzsüzleştirici faydal...

Çok İyi

+
Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

+
Maltodextrin/Vp Copolymer Maltodekstrin/Vp Kopolimer Maltodekstrin/VP Kopolimer, Maltodekstrin ve vinil pirolidon'un bir kopolimeridir. Maltodekstrin/VP Kopolimer, su ile temas ettiğinde film tabakası oluşturabilir. Bu, ürünün uygulandığı yüze...

Orta

+
PVP Polivinilpirolidon Povidon veya polivinilpirolidon olarak da adlandırılan PVP, soluk sarı bir katıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, maskara, eyeliner, saç kremleri, saç spreyleri, şampuanlar ve di...

Orta

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Artocarpus Heterophyllus Fruit Extract Jak Meyvesi Meyve Ekstresi Artocarpus heterophyllus, Jackfruit olarak da bilinen bir meyve türüdür. Artocarpus Heterophyllus Fruit Extract, bu meyvenin özütüdür ve kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde çeşitli ama...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate Bis-Aminopropil Diglikol Dimaleat Saç bakım ürünlerinde saçın sağlığını iyileştirmek, saç tellerini güçlendirmek ve saçın renk kalitesini artırmak için kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Bis-Aminopropil Diglik...

Çok İyi

+
Sodium Metabisulfite Sodyum Metabisülfit Sodyum metabisülfit, koruyucu olarak kullanılan inorganik bir tuzdur. Avrupa'da Kısıtlama: III/99 V/9 Kullanıma hazır kozmetik preparatlarda izin verilen maksimum konsantrasyon %0,2'dir (serbest...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Sodium Phytate Sodyum Fitat Sodyum fitat, antioksidan fitik asidin sentetik tuz halidir. Kozmetik endüstrisinde metallerin suya bağlanmasını engelleyen bir şelatlama maddesi olarak kullanılır. Kozmetik ürünün görünü...

Çok İyi

+
Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate Leuconostoc/Turp Kökü Ferment Filtresi Kepek önleyici: Kepekle savaşmaya yardımcı olur Antimikrobiyal: Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmaya yardımcı olur ve mikropların gelişmesine karşı koyar.

Çok İyi

+
Lactobacillus Ferment Laktobasil Fermenti Lactobacillus bakterisinin fermantasyonundan elde edilen üründür. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Cildi iyi durumda tutmaya yarar.

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama