Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Rosece - Yağ Bazlı Parfüm / Sense of Earth / Lapis Lazuli Roll on

Marka:

Rosece

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Oil Vanilya Meyvesi Yağı Orchidaceae familyasına ait Vanilla Planifolia bitkisinin meyvelerinden elde edilen yağdır. Kendine has kokusuyula bilinen bu bitkiye bu kokuyu veren vanilin adlı bileşiktir. Bitkinin meyve yağ...

Çok İyi

+
Pogostemon Cablin Leaf Oil Paçuli Yaprağı Uçucu Yağı;Tefarik Yaprağı Uçucu Yağı Pogostemon cablin bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antienflamatuar, büzücü, antiseptik özellikleri nedeniyle kozmetik ürünlerde kullanılır. Ci...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Vetiveria Zizanoides Root Oil Vetiver Kökü Uçucu Yağı Vetiveria zizanioides bitkisinin köklerinden su distilasyonu yöntemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıt...

Çok İyi

+
Citrus Reticulata Peel Oil Mandalina Uçucu Yağı Citrus reticulata meyvesinin kabuk kısımından elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağın antimikrobiyal ve antioksidan etkisi bulunmaktadır. Cilt yenileyici özelliğinin yanında kozmetik ürün...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Nelumbium Speciosum Flower Oil Lotus Çiçeği Yağı Hint Nilüferi, "Kutsal Lotus", "Lotus" gibi isimlerle bilinmektedir. Aynı zamanda eş anlamlı birçok ismi vardır;Nelumbium nelumbo, N. speciosa, N. speciosum ve Nymphaea nelumbo. Dünya çapında...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Amara Flower Oil Turunç Çiçeği Uçucu Yağı Citrus aurantium amara ağacının çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Hoş kokusu sebebiyle kozmetik ürünlerde koku verici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama