Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Rosece - Yağ Bazlı Parfüm / Sense of Fire / Kırmızı Jasper Roll on

Marka:

Rosece

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Amara Flower Oil Turunç Çiçeği Uçucu Yağı Citrus aurantium amara ağacının çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Hoş kokusu sebebiyle kozmetik ürünlerde koku verici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Nelumbium Speciosum Flower Oil Lotus Çiçeği Yağı Hint Nilüferi, "Kutsal Lotus", "Lotus" gibi isimlerle bilinmektedir. Aynı zamanda eş anlamlı birçok ismi vardır;Nelumbium nelumbo, N. speciosa, N. speciosum ve Nymphaea nelumbo. Dünya çapında...

Çok İyi

+
Boswellia Serrata Oil Akgünlük Uçucu Yağı Bir ağacın sakız reçinesinden elde edilen bir özüttür. Aynı zamanda bir Hint tütsü kaynağıdır. Cilt için kokulu bileşenleri hassaslaştırıcı olma potansiyeline sahiptir. Öte yandan,...

Çok İyi

+
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed Portakal Kabuğu Uçucu Yağı (Soğuk Sıkım) Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Çok İyi

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Helichrysum Italicum Flower Oil Ölmez Çiçek Uçucu Yağı;Altın Otu Uçucu Yağı Helichrysum italicum bitkisinin toprak üstü kısımlarından su distilasyonu yöntemi sonucu elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antienflamatuar, antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahip...

Çok İyi

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Çok İyi

+
Cinnamomum Cassia Bark Oil Çin Tarçını Uçucu Yağı Tarçın bitkisinin kabuklarından elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı ve koku verici olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktad...

Çok İyi

+
Matricaria Recutita Flower Oil Mayıs Papatyası Uçucu Yağı Mayıs papatyası uçucu yağı, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev g...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama