Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Ecowell - Yağlı ve Akneye Meyilli Ciltler için Yüz Bakım Kremi

Marka:

Ecowell

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Sucrose Polystearate Sükroz Polistearat Sükroz polistearat, bilimsel olarak, sükroz ve stearat esterlerinin bir karışımıdır. Kozmetik ürünlerde hem nemlendirici etkisiyle hem de temizleyici etkisiyle kullanılabilir. Aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Hydrogenated Polyisobutene Hidrojenize Poliizobüten Bu bileşen, kozmetik ürün formülasyonlarında sentetik olarak kullanılan bir polimerdir. Hidrojene poliizobüten, uzun süreli nem tutma özelliği sağlar. Cilt bakım ürünlerinde kullanılara...

Orta

+
Pentaerythrityl Distearate Pentaeritritil Distearat Kozmetik formülasyonlarda yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu destekler.

Çok İyi

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Taraktogenos Kurzii Seed Oil Taraktogenos Kurzii Tohum Yağı Taraktogenos kurzii ağacı meyvelerinden elde edilen tohumun soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Kuru ve hassas ciltlerde kullanılabilir. Yumuşatıcı özelliği sayesinde cild...

Çok İyi

+
Nigella Sativa Seed Oil Çörekotu Yağı Nigella sativa bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Doymamış yağ asitleri, proteinler, alkaloidler, saponinler ve uçucu yağ içerir. Ana bileşeni olan ...

Çok İyi

+
Palm Glycerides Palm Gliseritleri Palm yağı içinde bulunan yağ asidi bileşenidir. Besleyicilik açısından zengin bir içerik olan palm yağı gliseritdleri, kuru ciltleri nemlendirmek için oldukça faydalıdır. Aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil Manuka Dal/Yaprak Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü Manuka ağacının yaprak ve dallarından elde edilen uçucu yağdır. Kimyasal bileşimleri çok farklı olmasına rağmen, Avustralya Çay Ağacı Yağı ile uzaktan ilişkili...

Çok İyi

+
Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids Potasyum Lauroyl Buğday Amino Asitleri Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, buğday amino asitlerinden türetilmiş bir potasyum tuzudur. Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, şampuanlar, yüz temizleyiciler, vücut yıkama jelleri, duş j...

Çok İyi

+
Capryloyl Glycine Kapriloil Glisin Kapriloil glisin, sentetik bir amino asit türevidir. Cilt veya saç bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılabilir. Formüle bağlı olarak yüzey aktif madde olarak da kullanılabilir. Ka...

Çok İyi

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Magnolia Grandiflora Bark Extract Büyük Çiçekli Manolya Kabuğu Ekstresi Büyük çiçekli manolyanın kabuğunun ekstresinde 200'den fazla biyolojik aktif bileşen bulunmaktadır. Manolya kabuğunda bulunan seskiterpenler ve polifenoller gibi aktif bileşenler, oksidatif ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama