Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Gülbenatural - Yasemin Özlü Nemlendirici ve Canlandırıcı Yüz Bakım Kremi

Marka:

Gülbenatural

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Rosa Canina Flower Extract Kuşburnu Çiçeği Ekstresi Rosa canina bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstredir. İçeriği antioksidan bileşenler sayesinde serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı etki sağlar. Cilt...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

Çok İyi

+
Wheat Germ Oil PEG-8 Esters Buğday Tohumu Yağı PEG-8 Esteri Buğday tohumu yağı PEG-8 Esteri, Triticum vulgare ve PEG-8 bileşeninin transesterifikasyon tepkimesi sonucunda oluşur. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı, yatıştırıcı, besleyici özellikleri...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

Çok İyi

+
Corylus Avellana Seed Oil Fındık Yağı Corylus avellana bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemle elde edilen sabit yağıdır. Cilt nemini ve esnekliğini geliştirerek cilt bariyeri onarır. Antioksidan etkisiyle serbest radikaller...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Extract Kakao Çekirdeği Ekstresi Theobroma cacao ağacının tohumlarından elde edilen ekstredir. Etkili bir antioksidan olan flavonoid içerir. Cildi serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan korur ve yaşlanma belirtilerini a...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Cananga Odorata Flower Oil Ylang Ylang Çiçek Uçucu Yağı Ylang-ylang veya diğer adıyla Cananga ağacının çiçeğinden elde edilen yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve kozmetik ürünlerde koku verici ol...

Çok İyi

+
Pogostemon Cablin Leaf Oil Paçuli Yaprağı Uçucu Yağı;Tefarik Yaprağı Uçucu Yağı Pogostemon cablin bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antienflamatuar, büzücü, antiseptik özellikleri nedeniyle kozmetik ürünlerde kullanılır. Ci...

Çok İyi

+
Jasminum Officinale Oil Yasemin Uçucu Yağı Jasminum officinale bitkisi çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde koku bileşeni olarak kullanılır. Çok kuru ve hassas ciltlere nem verir. Antibakteriyel ve antienflamat...

Çok İyi

+
Jasminum Officinale Extract Yasemin Ekstresi Jasminum officinale bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstredir. Kozmetik ürünlerde koku bileşeni olarak kullanılır. Çok kuru ve hassas ciltlere nem verir. Antibakteriyel ve antienflamatuar...

Çok İyi

+
Boswellia Carterii Oil Frankincense Uçucu Yağı;Günlük Uçucu Yağı Boswellia carterii ağaç gövdesinin çizilmesiyle ele edilen reçineden su distilasyonu işlemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Akgünlük uçucu yağı antienflamatuar ve büzücü özelli...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

Çok İyi

+
Xanthophylls Ksantofil Bitkilerden elde edilen karotenoid yapıda sarı renge sahip bir pigmenttir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı etki sağlar. UVA ışığ...

Çok İyi

+
Lycopene Likopen Likopen domates, karpuz, papaya ve diğer kırmızı meyve ve sebzelerden elde edilir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı etki sağlar.

Çok İyi

+
Thioctic Acid Tioktik Asit Kozmetik ürünlerde antioksidan olarak kullanılmaktadır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hü...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Beta-Carotene Beta Karoten;Provitamin A Beta karoten meyve, sebze ve çiçekleri kırmızı, turuncu ve sarı renkleri veren bir pigmenttir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı et...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama