Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Avene - Yüksek Korumalı Renkli Kompakt Altın SPF 50

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Titanium Dioxide (Nano) Titanyum Dioksit (Nano) Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Phenyl Trimethicone Fenil Trimetikon Fenil Trimetikon beyaz, silikon bir sıvıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, çok çeşitli ürünlerin formülasyonunda kullanılmaktadır. Bitmiş ürün çalkalandığında köpük ol...

Düşük

+
Hydrogenated Polyisobutene Hidrojenize Poliizobüten Bu bileşen, kozmetik ürün formülasyonlarında sentetik olarak kullanılan bir polimerdir. Hidrojene poliizobüten, uzun süreli nem tutma özelliği sağlar. Cilt bakım ürünlerinde kullanılara...

Orta

+
Zinc Oxide (Nano) Çinko Oksit (Nano) Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

Orta

+
Isodecyl Neopentanoate İzodesil Neopentanoat İzodesil Neopentanoat, dallı zincirli desil alkollerin ve neo pentanoik asidin esteridir. Güneşten koruyucu maddeler veya pigmentler gibi belirli bileşenlerin neden olduğu yağlı veya ağırlı...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Talc Talk Talk, sulu bir magnezyum silikat mineralidir. 1 mohs sertlik değeri ile bilinen en yumuşak mineraldır. Kozmetik sektöründe kullanılacak talkta içerdiği lifsi ve sert minerallerin azlığı, ar...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Hydroxystearate Etilheksil Hidroksistearat Cilt üzerinde kayganlık hissi verir ve yumuşaklık sağlar. Ürünlerin kolayca cilt üzerine uygulanmasını sağlar. Aynı zamanda cildin nemini koruyarak nemlilik hissini sağlar.

Çok İyi

+
Polyethylene Polietilen Dünyanın en yaygın plastiği olan polietilen, üretimi basit ve ucuz olan bir polimerdir. Kozmetik sektöründe bağlayıcı, saç veya tırnaklarda film tabaka oluşturucu, ağız bakım ürünler...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Diisostearate Poligliseril-3 Diizostearat Poligliseril-3 Diizostearat, izostearik asit ve poligliserin-3'ün bir diesteridir ve açık sarı bir sıvıdır. Kozmetikte yumuşatıcı, yüzey aktif ve emülgatör olarak kullanılan bir bileşen...

Çok İyi

+
Alumina Alüminyum Oksit Alumina (Al2O3), alüminyum oksit olarak bilinir ve büyük ölçüde doğal olarak boksit, kristobalit ve diaspore gibi mineraller içinde bulunur. İlk olarak, boksit ya da diğer alüminyum mineral...

Çok İyi

+
Polymethyl Methacrylate Polimetil Metakrilat Polimetil metakrilat veya PMMA birden fazla metil metakrilat biriminin birleşmesiyle oluşan büyük molekül ağırlığına sahip kozmetik hammaddedir. Estetik cerrahide sıvı kolajen ve katı PMM...

Düşük

+
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Beeswax Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Microcrystalline Wax Mikrokristalin Mumu Mikrokristalin mum, petrolün yağdan arındırılmasıyla üretilen bir hammaddedir. Kozmetik ürünlerinde viskozite ajanı, bağlayıcı ve emülsiyon stabilizatörü olarak kullanılır. Genellikl...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Tocopheryl Glucoside Tokoferil Glukozit Tocopheryl Glucoside, E vitamini (tokoferol) ve glukozun birleşmesiyle oluşan bir bileşiktir. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Tocopheryl Glucoside, güçlü antioksidan ...

Çok İyi

+
Triethoxycaprylylsilane Trietoksikaprililsilan Kozmetik ürünlerde kullanılan pigmentleri (güneşten koruyucu maddeler veya renklendiriciler gibi) kaplamak için kullanılan berrak, açık sarı bir sıvı maddedir. Bu kaplama sayesinde ürün...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Tribehenin Tribehenin Tribehenin, cildi yenileyen gliserin ve behenik asit olarak bilinen cildi iyileştiren ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan bir yağ asidi karışımıdır. Bu yumuşak mum benzeri içerik aynı...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama