Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Klorane - Yulaf Sütlü Ultra Hassas Kuru Şampuan

Marka:

Klorane

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Butane Bütan Bütan, ozon tabakası üzerindeki etkiyi ve sera etkisini sınırlamak için kloroflorokarbon ve hidroflorokarbonların yerine kullanılan bir soğutucu ve aerosoldur. Çevre üzerinde diğerlerine g...

Çok İyi

+
Propane Propan Propan, ozon tabakası üzerindeki etkiyi ve sera etkisini sınırlamak için kloroflorokarbon ve hidroflorokarbonların yerine kullanılan bir soğutucu ve aerosoldur. Çevre üzerinde diğerlerine g...

Orta

+
Oryza Sativa Starch Pirinç Nişastası Pirinç nişastası, pirincin soyulmuş tohumlarından elde edilen yüksek polimerik bir karbonhidrat maddesidir. Genellikle kozmetik ürünlerde emici özelliği ile kullanılmaktadır. Örneğin kur...

Çok İyi

+
Isobutane İzobütan İzobütan, sprey formundaki ürünler için itici olarak kullanılan renksiz ve kokusuz bir gazdır. Petrol ve doğal gazda küçük miktarlarda bulunur, ancak kirleticileri ortadan kaldıran bir raf...

İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Aluminum Starch Octenylsuccinate Alüminyum Nişasta Oktenilsüksinat Bu bileşen, kimyasal olarak modifiye edilmiş nişastanın bir alüminyum tuzudur. Alüminyum Nişasta Oktenilsüksina Kozmetikte kullanılan sentetik bir toz kıvamlaştırıcı madde, emici ve topa...

Orta

+
Avena Sativa Kernel Oil Beyaz Yulaf Çekirdeği Yağı Cildi iyi durumda tutar

Çok İyi

+
Cetrimonium Chloride Setrimonyum Klorür Setrimonyum klorür, antistatik özellikleri nedeniyle kozmetikte kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Katyonik bir yüzey aktif madde olduğu için suyu ve yağı dağıtır ve böylece yumuşak ve...

Çok İyi

+
Cyclodextrin Siklodekstrin Mısır nişastasından elde edilmektedir. Kozmetik üründe kullanılan maddelerin cilde ulaşmasını sağlamaya, ve stabilize etmeye yardımcı olur. Örneğin suda çözünen bileşenleri yağda ...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Isopropyl Myristate İzopropil Miristat İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emili...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama