Anasayfa Ürün İnceleme Cilt Bakımı Yüz Bakımı

Abtira PINK MUD - Damask gülü - Pembe Kil Maskesi

Ecomercek Rozetli Ürünler

badge badge badge badge badge badge badge badge badge

Mercek Altındaki Ürünler

İnceleniyor

Düşük

Orta

İyi

8 - 9

PINK MUD - Damask gülü - Pembe Kil Maskesi
PINK MUD - Damask gülü - Pembe Kil Maskesi

KATEGORİ

Yüz Bakımı

İNCELEME TARİHİ

20 Şubat 2023

ID : 1447

Abtira
PINK MUD - Damask gülü - Pembe Kil Maskesi

Puan Bilgisi

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Rozeti” ve “Çevre Değerlendirmesi” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

Düşük

Orta

İyi

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için inceleniyor ikonu ile gösterilmektedir.

İnceleniyor

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Rozeti” ve “Çevre Değerlendirmesi”ne sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Puan Bilgisi

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Ürün Bilgisi

Sağlık Puanı İyi

İçerik Adı (INCI)

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlık Puanı

Daha Fazlası

İllit, emici özelliğe sahip mineral kaynaklı bir kil çeşididir. Killer ölü deriyi uzaklaştırmak, fazla yağı emmek, toksinleri uzaklaştırmak ve cildi canlandırmak amacıyla kullanılırlar. Emicilik özelliği bentonit kiline göre daha düşüktür. Bu nedenle akneye meyilli, yağlı ve gözenekli ciltlerde kullanılan ürünlerde tek başına yeterli değildir ve başka killerin yanında yardımcı madde olarak kullanılır.

Orta

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

İllit, emici özelliğe sahip mineral kaynaklı bir kil çeşididir. Killer ölü deriyi uzaklaştırmak, fazla yağı emmek, toksinleri uzaklaştırmak ve cildi canlandırmak amacıyla kullanılırlar. Emicilik özelliği bentonit kiline göre daha düşüktür. Bu nedenle akneye meyilli, yağlı ve gözenekli ciltlerde kullanılan ürünlerde tek başına yeterli değildir ve başka killerin yanında yardımcı madde olarak kullanılır.

Yazıyı Göster

Hibiscus Sabdariffa Çiçek Tozu, Kırmızı Kuzukulağı, Hibiscus sabdariffa L., Malvaceae'nin çiçeklerinden elde edilen tozdur. Hibiskus, ebegümecigiller familyasına ait ve yaklaşık üç yüz türü bulunan bir bitkidir. Hibiscus Sabdariffa çiçeği tozunun çiçeklerinden elde edilen toz, kozmetik ürün formülasyonlarında aşındırıcı olarak kullanılmaktadır. Diş temizliği veya parlaklığın sağlanması, çeşitli vücut yüzeylerinden istenmeyen doku veya yabancı maddelerin aşındırılmasını sağlar.

İyi

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Hibiscus Sabdariffa Çiçek Tozu, Kırmızı Kuzukulağı, Hibiscus sabdariffa L., Malvaceae'nin çiçeklerinden elde edilen tozdur. Hibiskus, ebegümecigiller familyasına ait ve yaklaşık üç yüz türü bulunan bir bitkidir. Hibiscus Sabdariffa çiçeği tozunun çiçeklerinden elde edilen toz, kozmetik ürün formülasyonlarında aşındırıcı olarak kullanılmaktadır. Diş temizliği veya parlaklığın sağlanması, çeşitli vücut yüzeylerinden istenmeyen doku veya yabancı maddelerin aşındırılmasını sağlar.

Yazıyı Göster

Gülün kurutulmuş, öğütülmüş çiçeklerinden elde edilen tozdur. Kozmetik endüstrisinde ckoku verici olarak kullanılmaktadır. Ürünün formülasyonundaki istenmeyen kokuyu baskılamayı sağlar.

İyi

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Gülün kurutulmuş, öğütülmüş çiçeklerinden elde edilen tozdur. Kozmetik endüstrisinde ckoku verici olarak kullanılmaktadır. Ürünün formülasyonundaki istenmeyen kokuyu baskılamayı sağlar.

Yazıyı Göster

Althaea rosea bitkisinin çiçek kısımlarından elde edilen ekstresidir. Özellikler kuru ve tahriş olmuş ciltler için cilt yatıştırıcı özelliği vardır. Aynı zamanda anti-inflamatuar aktiviteye sahiptir. Cildin nem tutmasına yardımcı olur. Oldukça iyi su emme kapasitesine sahip müsilaj içerdiğinden ürün dokusunu geliştirmek için kullanılır.

İyi

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Althaea rosea bitkisinin çiçek kısımlarından elde edilen ekstresidir. Özellikler kuru ve tahriş olmuş ciltler için cilt yatıştırıcı özelliği vardır. Aynı zamanda anti-inflamatuar aktiviteye sahiptir. Cildin nem tutmasına yardımcı olur. Oldukça iyi su emme kapasitesine sahip müsilaj içerdiğinden ürün dokusunu geliştirmek için kullanılır.

Yazıyı Göster

Kaolin bir kil türüdür veya daha doğrusu, doğal olarak oluşan sulu bir alüminyum silikattır. Kaolin beyasz renginden dolayı kozmetik formüllere opaklık ve beyazlık kazandırmak için küçük miktarlarda yardımcı bir bileşen olarak da sıklıkla kullanılır. Kil olarak emicidir ve cildinizdeki fazla sebumu ve teri emer. Daha az emici olduğundan, aynı zamanda daha az kurur ve cilt üzerinde daha naziktir , bu nedenle kuru ve hassas cilt tipleri için idealdir.

İyi

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kaolin bir kil türüdür veya daha doğrusu, doğal olarak oluşan sulu bir alüminyum silikattır. Kaolin beyasz renginden dolayı kozmetik formüllere opaklık ve beyazlık kazandırmak için küçük miktarlarda yardımcı bir bileşen olarak da sıklıkla kullanılır. Kil olarak emicidir ve cildinizdeki fazla sebumu ve teri emer. Daha az emici olduğundan, aynı zamanda daha az kurur ve cilt üzerinde daha naziktir , bu nedenle kuru ve hassas cilt tipleri için idealdir.

Yazıyı Göster

SertifikaHam Maddelerin Çevre Etkisi

İyi

Ek Bilgiler

Ham Maddelerin Çevre Etkisi

Açıklama