Anasayfa Ürün İnceleme Cilt Bakımı Dudak Bakımı

Nivea Aloe Vera Bakım Yapan Dudak Peelingi

Ecomercek Puan Sistemi

Ecomercek Onaylı

badge badge badge badge badge badge badge badge badge badge

Mercek Altında

0-1

1-2

2-3

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

Aloe Vera Bakım Yapan Dudak Peelingi
Aloe Vera Bakım Yapan Dudak Peelingi

KATEGORİ

Dudak Bakımı

İNCELEME TARİHİ

13 Ocak 2023

Nivea
Aloe Vera Bakım Yapan Dudak Peelingi

Puan Bilgisi

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Octyldodecanol

Hydrogenated Rapeseed Oil

Helianthus Annuus Seed Cera

Hydrogenated Castor Oil

Hydrolyzed Corn Starch

Ascorbyl Palmitate

CI 77891

CI 19140

CI 42090

Puan Bilgisi

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Octyldodecanol

Hydrogenated Rapeseed Oil

Helianthus Annuus Seed Cera

Hydrogenated Castor Oil

Hydrolyzed Corn Starch

Ascorbyl Palmitate

CI 77891

CI 19140

CI 42090

Sağlık Puanı

İçerik Adı (INCI)

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlık Puanı

Daha Fazlası

Octyldodecanol

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağlardan farklı olarak fazla derecede parlaklık verir. Etkili bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde pigmentlerin homojen dağılımını destekler. Saça parlaklık verir ve yumuşatarak saçı kolay taranır hale sokarken ayrıca hafif hissettirir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağlardan farklı olarak fazla derecede parlaklık verir. Etkili bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde pigmentlerin homojen dağılımını destekler. Saça parlaklık verir ve yumuşatarak saçı kolay taranır hale sokarken ayrıca hafif hissettirir.

Yazıyı Göster

Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Yoğun kıvam istenen formülasyonlarda koyulaştırıcı olarak kullanılır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Yoğun kıvam istenen formülasyonlarda koyulaştırıcı olarak kullanılır.

Yazıyı Göster

Hydrogenated Rapeseed Oil

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Helianthus Annuus Seed Cera

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Shea butter içerisinde bol miktarda vitamin A, E ve F, anti-oksidanlar, mineraller ve doğal yağlar bulunur. Bu yüzden cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması ve cildin yumuşaması için oldukça etkilidir. Ayrıca cildi yatıştırmakta, cildin yaralanmasını önlemeye ve hatta mevcut yaraların iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Shea butter aynı zamanda cildin korunmasına da katkıda bulunur. Güneş ışığından, soğuk havalardan ve rüzgarlardan cildi korur. Bu özelliği sayesinde cildi çabuk yaşlanmaktan korur ve cildin daha genç görünmesini sağlar. Shea butter aynı zamanda cildin güneş yanıklarını azaltmaya ve hatta önlemeye yardımcı olur. Shea butter ayrıca saç bakımında da kullanılmaktadır. Saçların nemlendirilmesine, esneklik kazanmasına ve parlak görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle saç bakımı için de kullanılabilir. Shea butter'ın cildi nemlendirmek için kullanımı oldukça basittir. Shea butter'ı elinizde ısıtın ve cildinize masaj yaparak uygulayın. Ayrıca kozmetik ürünlerin içerisinde de kullanabilirsiniz. Örneğin, cilt kremleri, losyonlar, şampuanlar ve saç bakım ürünleri gibi. Sonuç olarak, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter) cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması, cildin yumuşaması, yatıştırılması, yaraların iyileşmesi, korunması ve saç bakımı için oldukça etkilidir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Shea butter içerisinde bol miktarda vitamin A, E ve F, anti-oksidanlar, mineraller ve doğal yağlar bulunur. Bu yüzden cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması ve cildin yumuşaması için oldukça etkilidir. Ayrıca cildi yatıştırmakta, cildin yaralanmasını önlemeye ve hatta mevcut yaraların iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Shea butter aynı zamanda cildin korunmasına da katkıda bulunur. Güneş ışığından, soğuk havalardan ve rüzgarlardan cildi korur. Bu özelliği sayesinde cildi çabuk yaşlanmaktan korur ve cildin daha genç görünmesini sağlar. Shea butter aynı zamanda cildin güneş yanıklarını azaltmaya ve hatta önlemeye yardımcı olur. Shea butter ayrıca saç bakımında da kullanılmaktadır. Saçların nemlendirilmesine, esneklik kazanmasına ve parlak görünmesine yardımcı olur. Bu nedenle saç bakımı için de kullanılabilir. Shea butter'ın cildi nemlendirmek için kullanımı oldukça basittir. Shea butter'ı elinizde ısıtın ve cildinize masaj yaparak uygulayın. Ayrıca kozmetik ürünlerin içerisinde de kullanabilirsiniz. Örneğin, cilt kremleri, losyonlar, şampuanlar ve saç bakım ürünleri gibi. Sonuç olarak, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter) cildin nemlendirilmesi, esneklik kazanması, cildin yumuşaması, yatıştırılması, yaraların iyileşmesi, korunması ve saç bakımı için oldukça etkilidir.

Yazıyı Göster

Hydrogenated Castor Oil

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Hydrolyzed Corn Starch

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen toz halidir. Bu toz, cildi nemlendirir ve rahatlatır, yanı sıra yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini koruya yardımcı olur. Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, cildi nemlendirir, rahatlatır ve yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini koruya yardımcı olur. Aloe vera jölesi, cildin nem seviyesini arttırır ve cildi yatıştırır. Bu nedenle, cildin kuruluğunu azaltır ve cildi yumuşatır. aynı zamanda yaralanmaları iyileştirir ve cildi temizler. Bu nedenle, cildin parlaklığını arttırır ve cildin genel görünümünü iyileştirir. Ayrıca, Aloe vera jölesi içeriği, cildi nemlendirirken, aynı zamanda cildin doğal pH dengesini korur ve cildin yapısını düzenler. Bu nedenle, cildin genel sağlığını iyileştirir ve cildin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. Kozmetik ve cilt bakımında, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder çeşitli cilt bakım ürünlerinde, şampuanlar, saç bakım ürünleri, diş macunları, vücut losyonları ve solüsyonlar gibi birçok üründe kullanılabilir. Ancak, cildinizde hassasiyet yaratabilecek bir durumda, öncelikle duyarlılık testi yapmanız önerilir. Ayrıca, alerjik reaksiyonlar olabileceğinden, ürünleri kullanmadan önce cildinize uygulamanız önerilir. Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder'ın sağlığa ve çevreye etkileri genellikle olumludur. Aloe vera jölesi, doğal bir ürün olduğu için, yan etkileri nadir olarak rapor edilir ve genellikle cildin hassas olanları etkilenir. Bitkiler genellikle organik olarak yetiştirilirse, üretim sürecinde çevreye zarar vermeden elde edilir.

badge

Nedir, Ne İşe Yarar?

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen toz halidir. Bu toz, cildi nemlendirir ve rahatlatır, yanı sıra yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini koruya yardımcı olur. Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, cildi nemlendirir, rahatlatır ve yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildi temizler ve cildin doğal pH dengesini koruya yardımcı olur. Aloe vera jölesi, cildin nem seviyesini arttırır ve cildi yatıştırır. Bu nedenle, cildin kuruluğunu azaltır ve cildi yumuşatır. aynı zamanda yaralanmaları iyileştirir ve cildi temizler. Bu nedenle, cildin parlaklığını arttırır ve cildin genel görünümünü iyileştirir. Ayrıca, Aloe vera jölesi içeriği, cildi nemlendirirken, aynı zamanda cildin doğal pH dengesini korur ve cildin yapısını düzenler. Bu nedenle, cildin genel sağlığını iyileştirir ve cildin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. Kozmetik ve cilt bakımında, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder çeşitli cilt bakım ürünlerinde, şampuanlar, saç bakım ürünleri, diş macunları, vücut losyonları ve solüsyonlar gibi birçok üründe kullanılabilir. Ancak, cildinizde hassasiyet yaratabilecek bir durumda, öncelikle duyarlılık testi yapmanız önerilir. Ayrıca, alerjik reaksiyonlar olabileceğinden, ürünleri kullanmadan önce cildinize uygulamanız önerilir. Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder'ın sağlığa ve çevreye etkileri genellikle olumludur. Aloe vera jölesi, doğal bir ürün olduğu için, yan etkileri nadir olarak rapor edilir ve genellikle cildin hassas olanları etkilenir. Bitkiler genellikle organik olarak yetiştirilirse, üretim sürecinde çevreye zarar vermeden elde edilir.

Yazıyı Göster

Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Yazıyı Göster

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

Yazıyı Göster

Ascorbyl Palmitate

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

BHT

Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristaller şeklinde gelen bir fenoldür. Kozmetikte antioksidan özelliğinden dolayı kullanılır.

badge

Nedir, Ne İşe Yarar?

Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristaller şeklinde gelen bir fenoldür. Kozmetikte antioksidan özelliğinden dolayı kullanılır.

Yazıyı Göster

Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafından doğal olarak üretilebilirken aynı zamanda sentetik olarak da üretilebilmektedir. Kozmetik sektöründe koku bileşeni olarak kullanılmaktadır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafından doğal olarak üretilebilirken aynı zamanda sentetik olarak da üretilebilmektedir. Kozmetik sektöründe koku bileşeni olarak kullanılmaktadır.

Yazıyı Göster

Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü ve viskozite düşürücü olarak da kullanılır. Benzil alkol, hem antimikrobiyal hem de antiinflamatuar özelliklere sahip olduğu için kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde çok yönlü ve yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. Koruyucu olarak bakteri, maya ve küf dahil olmak üzere çok çeşitli mikroorganizmalara karşı etkilidir. Bu, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde bozulmaya veya enfeksiyonlara neden olabilecek mikroorganizmaların büyümesini önlemeye yardımcı olur. Koruyucu özelliklerine ek olarak, benzil alkol ayrıca tahriş olmuş cildi yatıştırıp sakinleştirebilen anti-inflamatuar özelliklere de sahiptir. Bu, onu hassas ciltlere yönelik ürünlerin yanı sıra egzama ve rosacea gibi durumlara yönelik ürünlerde etkili bir bileşen haline getirir. Benzil alkol ayrıca kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde çözücü olarak kullanılır. Diğer bileşenlerin çözülmesine yardımcı olur ve nihai ürünün viskozitesini ayarlamak için kullanılır. Bu, cilde eşit şekilde uygulanması ve yayılması kolay, pürüzsüz ve tutarlı bir ürün oluşturmaya yardımcı olabilir. Güvenlik açısından, benzil alkol genellikle kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanım için güvenli kabul edilir. ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından kullanımı onaylanmıştır ve Avrupa Birliği'nin yetkili koruyucular listesine dahil edilmiştir. Bununla birlikte, tüm kozmetik bileşenlerde olduğu gibi, herhangi bir potansiyel alerji durumunda kullanmadan önce bir yama testi yapılması önerilir. Genel olarak, benzil alkol, antimikrobiyal ve antienflamatuar özellikleri ve çözücü ve viskozite azaltıcı ajan olarak hareket etme yeteneği nedeniyle birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde değerli bir bileşendir. Ürünün korunmasına, tahriş olmuş cildin yatıştırılmasına ve pürüzsüz ve tutarlı nihai ürün oluşturulmasına yardımcı olur.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü ve viskozite düşürücü olarak da kullanılır. Benzil alkol, hem antimikrobiyal hem de antiinflamatuar özelliklere sahip olduğu için kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde çok yönlü ve yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. Koruyucu olarak bakteri, maya ve küf dahil olmak üzere çok çeşitli mikroorganizmalara karşı etkilidir. Bu, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde bozulmaya veya enfeksiyonlara neden olabilecek mikroorganizmaların büyümesini önlemeye yardımcı olur. Koruyucu özelliklerine ek olarak, benzil alkol ayrıca tahriş olmuş cildi yatıştırıp sakinleştirebilen anti-inflamatuar özelliklere de sahiptir. Bu, onu hassas ciltlere yönelik ürünlerin yanı sıra egzama ve rosacea gibi durumlara yönelik ürünlerde etkili bir bileşen haline getirir. Benzil alkol ayrıca kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde çözücü olarak kullanılır. Diğer bileşenlerin çözülmesine yardımcı olur ve nihai ürünün viskozitesini ayarlamak için kullanılır. Bu, cilde eşit şekilde uygulanması ve yayılması kolay, pürüzsüz ve tutarlı bir ürün oluşturmaya yardımcı olabilir. Güvenlik açısından, benzil alkol genellikle kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanım için güvenli kabul edilir. ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından kullanımı onaylanmıştır ve Avrupa Birliği'nin yetkili koruyucular listesine dahil edilmiştir. Bununla birlikte, tüm kozmetik bileşenlerde olduğu gibi, herhangi bir potansiyel alerji durumunda kullanmadan önce bir yama testi yapılması önerilir. Genel olarak, benzil alkol, antimikrobiyal ve antienflamatuar özellikleri ve çözücü ve viskozite azaltıcı ajan olarak hareket etme yeteneği nedeniyle birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde değerli bir bileşendir. Ürünün korunmasına, tahriş olmuş cildin yatıştırılmasına ve pürüzsüz ve tutarlı nihai ürün oluşturulmasına yardımcı olur.

Yazıyı Göster

Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Yazıyı Göster

CI 77891

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

CI 19140

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

CI 42090

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

TÜM İÇERİKLERİ GÖSTER

Çevre Puanı

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerleme Kriteri

Açıklama

Çevre Puanı

Hayvan TestHayvanlar Üzerinde Test

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Hayvanlar Üzerinde Test

Açıklama

Geri GönüşümAmbalaj Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ambalaj Geri Dönüşümü

Açıklama

Kargo Geri Dönüşümü TestKargo Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Kargo Geri Dönüşümü

Açıklama

VeganVegan Ürün

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Vegan Ürün

Açıklama

Sosyal SorumlulukSosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Sosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Açıklama

SertifikaHam Maddelerin Çevre Etkisi

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ham Maddelerin Çevre Etkisi

Açıklama