Ecomercek Puan Sistemi

Ecomercek Onaylı

badge badge badge badge badge badge badge badge badge badge

Mercek Altında

0-1

1-2

2-3

3-4

4-5

5-6

6-7

7-8

8-9

9-10

First Aid Hero Stick
First Aid Hero Stick
First Aid Hero Stick

KATEGORİ

Bebek Bakım

İNCELEME TARİHİ

4 Ocak 2023

Trukid
First Aid Hero Stick

Puan Bilgisi

Ürün Bilgisi

Etiket Bilgileri

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Trukid First Aid Hero Stick, yaraların iyileşmesine yardımcı olan bir üründür. Bu ürün, yaraların iyileşmesini hızlandırarak, ağrıyı azaltır ve enfeksiyon riskini azaltır. Trukid First Aid Hero Stick aynı zamanda yara izlerini azaltarak, yara izlerinin görünümünü düzenler ve cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Kullanımı: Trukid First Aid Hero Stick, yaralarınızın üstüne doğrudan uygulanır. Önce yaralarınızı temizleyin ve daha sonra ürünü yaralarınızın üstüne doğrudan uygulayın. Ürünü uyguladıktan sonra, ellerinizi yaralarınızdan uzaklaştırın ve ürünü cilt yüzeyine eşit bir şekilde dağıtılmasını sağlayın

Puan Bilgisi

Mercek Altındaki Ürünler:

Bu ürünlerin “Ecomercek Sağlık Rozeti” ve “Çevre Puanı” bulunmamaktadır.

Ürünün içeriğinde yer alan tüm ham maddeler Ecomercek tarafından incelenenen ham maddelerden oluşuyorsa, ürünün yaklaşık puan aralığı hesaplanarak aşağıdaki gibi gösterilmektedir.

2 - 3
4 - 5
6 - 7

Ürünün içeriğinde yer alan ham maddelerden bazıları “Ecomercek inceleme listesinde olan ve çalışması hala devam eden” bir içerikse, yaklaşık puanı hesaplanamadığı için mercek altında ikonu ile gösterilmektedir.

Net değerlendirmenin yapılarak, ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ve “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Ürün Bilgisi

Trukid First Aid Hero Stick, yaraların iyileşmesine yardımcı olan bir üründür. Bu ürün, yaraların iyileşmesini hızlandırarak, ağrıyı azaltır ve enfeksiyon riskini azaltır. Trukid First Aid Hero Stick aynı zamanda yara izlerini azaltarak, yara izlerinin görünümünü düzenler ve cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Kullanımı: Trukid First Aid Hero Stick, yaralarınızın üstüne doğrudan uygulanır. Önce yaralarınızı temizleyin ve daha sonra ürünü yaralarınızın üstüne doğrudan uygulayın. Ürünü uyguladıktan sonra, ellerinizi yaralarınızdan uzaklaştırın ve ürünü cilt yüzeyine eşit bir şekilde dağıtılmasını sağlayın

Sağlık Puanı

İçerik Adı (INCI)

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Sağlık Puanı

Daha Fazlası

Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini içerir. Ayrıca antioksidan fayda sağlayan fenolik bileşikler içerir. Cildimizin doğal yapısında bulunan squalen zeytin yağı içeriğinde de bulunmaktadır. Bu bileşen özellikle kuru ciltler için çok faydalıdır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini içerir. Ayrıca antioksidan fayda sağlayan fenolik bileşikler içerir. Cildimizin doğal yapısında bulunan squalen zeytin yağı içeriğinde de bulunmaktadır. Bu bileşen özellikle kuru ciltler için çok faydalıdır.

Yazıyı Göster

Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Yoğun kıvam istenen formülasyonlarda koyulaştırıcı olarak kullanılır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Yoğun kıvam istenen formülasyonlarda koyulaştırıcı olarak kullanılır.

Yazıyı Göster

Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güneş yanığı ve doğum çatlağı gibi cilt problemlerinde kullanılmaktadır. Saç bakım ürünlerinde kullanıldığında, saça yumuşaklık ve kolay taranma özelliği sağlar.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güneş yanığı ve doğum çatlağı gibi cilt problemlerinde kullanılmaktadır. Saç bakım ürünlerinde kullanıldığında, saça yumuşaklık ve kolay taranma özelliği sağlar.

Yazıyı Göster

Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Bu yağ ayrıca oleik, palmitik, stearik ve omega-3 linolenik asit olmak üzere faydalı yağ asitlerini de içermektedir. Bu yağ özellikle kuru, susuz kalmış veya çevresel açıdan zarar görmüş ciltler için faydalıdır çünkü linoleik asit içeriği cildin seramidler de dahil olmak üzere kendi lipidlerini (yağları) sentezlemesine yardımcı olur, bariyerini gözle görülür şekilde onarır ve daha pürüzsüz, daha sağlıklı görünen bir cilde yol açar.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Bu yağ ayrıca oleik, palmitik, stearik ve omega-3 linolenik asit olmak üzere faydalı yağ asitlerini de içermektedir. Bu yağ özellikle kuru, susuz kalmış veya çevresel açıdan zarar görmüş ciltler için faydalıdır çünkü linoleik asit içeriği cildin seramidler de dahil olmak üzere kendi lipidlerini (yağları) sentezlemesine yardımcı olur, bariyerini gözle görülür şekilde onarır ve daha pürüzsüz, daha sağlıklı görünen bir cilde yol açar.

Yazıyı Göster

Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve 6) ve çoklu doymamış yağ asitleri bakımından zengin içeriğe sahiptir. Çevresel stres faktörlerine karşı savunmaya yardımcı olmak için cildin doğal nem bariyeri işlevlerini düzgün bir şekilde sağlamaya yardımcı olur.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve 6) ve çoklu doymamış yağ asitleri bakımından zengin içeriğe sahiptir. Çevresel stres faktörlerine karşı savunmaya yardımcı olmak için cildin doğal nem bariyeri işlevlerini düzgün bir şekilde sağlamaya yardımcı olur.

Yazıyı Göster

Commiphora Gileadensis Bud Extract

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

Yazıyı Göster

Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bitkisinin çiçeklerinden elde edilir. Calendula özü, iltihap önleyici ve yatıştırıcı özellikleriyle bilinir, bu da onu tahriş olmuş veya hassas cildi yatıştırmak için tasarlanmış cilt bakım ürünlerinde popüler bir bileşen haline getirir. Ayrıca güneş yanığı veya egzama ve sedef hastalığı gibi diğer cilt rahatsızlıklarının neden olduğu kızarıklık ve iltihabı azaltmaya yardımcı olmak için de kullanılabilir. Ekstrakt, cildi kirlilik ve UV radyasyonu gibi çevresel stres faktörlerinin neden olduğu hasarlardan korumaya yardımcı olabilecek antioksidanlar ve flavonoidler açısından zengindir. Aynı zamanda nemlendirici özelliklere sahiptir ve cildi nemlendirmek ve beslemek için tasarlanmış ürünler için harika bir bileşendir. Aynısefa özü cilt bakım ürünlerinde kullanılmasının yanı sıra fondöten, allık ve göz farı gibi kozmetiklerde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Cilde doğal bir parlaklık kazandırmaya ve genel görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir. Aynısefa özü birçok tıbbi üründe de kullanılır. Geleneksel tıpta yara iyileşmesi, enfeksiyon ve iltihaplanma dahil olmak üzere çeşitli durumları tedavi etmek için kullanılmıştır. Ayrıca, pişik ve küçük yanıklar gibi küçük cilt tahrişleri için genellikle doğal bir çare olarak kullanılır. Genellikle kullanımının güvenli olduğu kabul edilir, ancak hassas bir cildiniz varsa aynısefa özü içeren herhangi bir yeni cilt bakım ürününü kullanmadan önce bir yama testi yapmak her zaman iyi bir fikirdir. Sonuç olarak, Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde popüler ve faydalı bir bileşendir. Yatıştırıcı ve iltihap önleyici özellikleri nedeniyle tahriş olmuş cildi yatıştırmak ve kızarıklığı azaltmak için kullanılabilir. Aynı zamanda antioksidanlar açısından da zengindir ve cildi çevresel stres faktörlerinden korumak için harika bir bileşendir. Ek olarak, tıbbi özellikleri küçük cilt tahrişlerini tedavi etmek ve yaraları iyileştirmek için kullanılabilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bitkisinin çiçeklerinden elde edilir. Calendula özü, iltihap önleyici ve yatıştırıcı özellikleriyle bilinir, bu da onu tahriş olmuş veya hassas cildi yatıştırmak için tasarlanmış cilt bakım ürünlerinde popüler bir bileşen haline getirir. Ayrıca güneş yanığı veya egzama ve sedef hastalığı gibi diğer cilt rahatsızlıklarının neden olduğu kızarıklık ve iltihabı azaltmaya yardımcı olmak için de kullanılabilir. Ekstrakt, cildi kirlilik ve UV radyasyonu gibi çevresel stres faktörlerinin neden olduğu hasarlardan korumaya yardımcı olabilecek antioksidanlar ve flavonoidler açısından zengindir. Aynı zamanda nemlendirici özelliklere sahiptir ve cildi nemlendirmek ve beslemek için tasarlanmış ürünler için harika bir bileşendir. Aynısefa özü cilt bakım ürünlerinde kullanılmasının yanı sıra fondöten, allık ve göz farı gibi kozmetiklerde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Cilde doğal bir parlaklık kazandırmaya ve genel görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir. Aynısefa özü birçok tıbbi üründe de kullanılır. Geleneksel tıpta yara iyileşmesi, enfeksiyon ve iltihaplanma dahil olmak üzere çeşitli durumları tedavi etmek için kullanılmıştır. Ayrıca, pişik ve küçük yanıklar gibi küçük cilt tahrişleri için genellikle doğal bir çare olarak kullanılır. Genellikle kullanımının güvenli olduğu kabul edilir, ancak hassas bir cildiniz varsa aynısefa özü içeren herhangi bir yeni cilt bakım ürününü kullanmadan önce bir yama testi yapmak her zaman iyi bir fikirdir. Sonuç olarak, Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde popüler ve faydalı bir bileşendir. Yatıştırıcı ve iltihap önleyici özellikleri nedeniyle tahriş olmuş cildi yatıştırmak ve kızarıklığı azaltmak için kullanılabilir. Aynı zamanda antioksidanlar açısından da zengindir ve cildi çevresel stres faktörlerinden korumak için harika bir bileşendir. Ek olarak, tıbbi özellikleri küçük cilt tahrişlerini tedavi etmek ve yaraları iyileştirmek için kullanılabilir.

Yazıyı Göster

Karakafes Otu Boraginaceae familyasının çok yıllık çiçekli bitkilerinden birisidir. Geleneksel tıptta yeri olan bir bitkidir. Cilt üzerinde antiinflamatuvar ve yara iyi edici etkinliği mevcuttur.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Karakafes Otu Boraginaceae familyasının çok yıllık çiçekli bitkilerinden birisidir. Geleneksel tıptta yeri olan bir bitkidir. Cilt üzerinde antiinflamatuvar ve yara iyi edici etkinliği mevcuttur.

Yazıyı Göster

Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Plantago Major Leaf Extract

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Sambucus Nigra Flower Extract

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Artemisia vulgaris bitkisinin tüm kısımları kullanılarak elde edilen ekstresidir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı etki sağlar. Aynı zamanda kokusu sebebiyle de kozmetik ürünlerde kullanımı mevcuttur.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Artemisia vulgaris bitkisinin tüm kısımları kullanılarak elde edilen ekstresidir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı etki sağlar. Aynı zamanda kokusu sebebiyle de kozmetik ürünlerde kullanımı mevcuttur.

Yazıyı Göster

Papatyagiller familyasının üyesi olan çiçekli bir bitkidir. Anti-inflamatuvar ve antioksidan etkinliği güçlü olan bir bitkidir. Achillea millefolium'dan türetilen kozmetik bileşenler, kozmetikte cilt düzenleyici maddeler-çeşitli, cilt düzenleyici maddeler-nemlendiriciler ve koku bileşenleri olarak işlev görür.

badge

Nedir, Ne İşe Yarar?

Papatyagiller familyasının üyesi olan çiçekli bir bitkidir. Anti-inflamatuvar ve antioksidan etkinliği güçlü olan bir bitkidir. Achillea millefolium'dan türetilen kozmetik bileşenler, kozmetikte cilt düzenleyici maddeler-çeşitli, cilt düzenleyici maddeler-nemlendiriciler ve koku bileşenleri olarak işlev görür.

Yazıyı Göster

Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içerir. Bu bileşenler hassasiyete neden olabilir. Ana maddesi rosmarinik asittir. Rosmarinik asit, güçlü bir antioksidan ve iltihap önleyicidir. Antibakteriyeldir.Yaprakları kokulu bileşen olan uçucu yağları içerir. Alerjisi olanların dikkatli olması önerilir. Cilt üzerinde yatıştırıcı bir etkisi vardır. Rosmarinik asit ile birlikte biberiye yaprağındaki diğer birincil antioksidanlar arasında kafeik asit, karnosol ve karnosik asit bulunur. Bu maddeler, zararlı oksidatif molekülleri nötralize etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda hem su hem de yağ bazlı kozmetik formüllerde etkilidir. Koruyucu etkileri kozmetik ürünlerde kullanılan koruyucuların daha az kullanımını sağlayabilir.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içerir. Bu bileşenler hassasiyete neden olabilir. Ana maddesi rosmarinik asittir. Rosmarinik asit, güçlü bir antioksidan ve iltihap önleyicidir. Antibakteriyeldir.Yaprakları kokulu bileşen olan uçucu yağları içerir. Alerjisi olanların dikkatli olması önerilir. Cilt üzerinde yatıştırıcı bir etkisi vardır. Rosmarinik asit ile birlikte biberiye yaprağındaki diğer birincil antioksidanlar arasında kafeik asit, karnosol ve karnosik asit bulunur. Bu maddeler, zararlı oksidatif molekülleri nötralize etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda hem su hem de yağ bazlı kozmetik formüllerde etkilidir. Koruyucu etkileri kozmetik ürünlerde kullanılan koruyucuların daha az kullanımını sağlayabilir.

Yazıyı Göster

Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Yazıyı Göster

Sunflower Seed Oil Glycerides

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Bu ham madde inceleme listemizdedir. En yakın zamanda sizlerle paylaşmak için çalışıyoruz.

Alman papatyası uçucu yağı yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Cilde uygulandığında cilt iltihabı ve tahrişini azaltır. Aynı zamanda antibakteriyel etkiye sahiptir, bu nedenle akne, küçük kesik ve yanıklara sahip ciltlerin tedavisinde özellikle yararlıdır. Ayrıca yaşlanma etkisini azaltır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

Alman papatyası uçucu yağı yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Cilde uygulandığında cilt iltihabı ve tahrişini azaltır. Aynı zamanda antibakteriyel etkiye sahiptir, bu nedenle akne, küçük kesik ve yanıklara sahip ciltlerin tedavisinde özellikle yararlıdır. Ayrıca yaşlanma etkisini azaltır.

Yazıyı Göster

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

badge

İçerik Adı (TR)

Nedir, Ne İşe Yarar?

E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ürünler ortaya çıkar. Bu ürünler hücresel düzeyde hasarlara neden olabilirler. Antioksidanlar ise bu zararlı etkiyi azaltmak amacıyla kullanılırlar. Ayrıca sabit yağ ve uçucu yağların oksijenden etkilenme sürecini yavaşlatır.

Yazıyı Göster

TÜM İÇERİKLERİ GÖSTER

Çevre Puanı

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerleme Kriteri

Açıklama

Çevre Puanı

Hayvan TestHayvanlar Üzerinde Test

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Hayvanlar Üzerinde Test

Açıklama

Geri GönüşümAmbalaj Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ambalaj Geri Dönüşümü

Açıklama

Kargo Geri Dönüşümü TestKargo Geri Dönüşümü

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Kargo Geri Dönüşümü

Açıklama

VeganVegan Ürün

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Vegan Ürün

Açıklama

Sosyal SorumlulukSosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Sosyal Sorumluluk Aktiviteleri

Açıklama

SertifikaHam Maddelerin Çevre Etkisi

Net değerlendirmenin yapılması ve ürünlerin “Ecomercek Sağlık Badge” ile “Çevre Puanı”na sahip olabilmesi için marka sahibi/distrübütör firma Ecomercek ile iletişime geçebilir.

Değerlendirme Kriteri

Ham Maddelerin Çevre Etkisi

Açıklama